Aarteita, aarteita!

aarre.jpg

Kirppikset, ullakot ja kaikki ihanat paikat mistä löytää aarteita on mun sydäntä lähellä, oli ne aarteet sitten vaatteita, esineitä, sisustusmateriaalia, kalusteita, perintökalleuksia tai onnenamuletteja. Kuvassa isoisoisäni perustaman kyläkaupan valomainoskyltti. Mikä aarre, hieno esimerkki arvostamastani esineistöstä! Valitettavasti se on hieman liian suurikokoinen kotiimme, mutta se on hyvässä säilössä vanhempieni luona ja jos joskus sille meiltä tilaa löytyy niin ehdottomasti se esille laitetaan.

Rakastan kaikkea missä on historiaa ja/tai muistoja, kiertelen paljon kirpputoreja löytääkseni vaatelöytöjä tai muuta ihanaa. Suurin osa vaatteistani on nimenomaan kirppiskamaa. Myyn myös itse välillä hutiostoksia eteenpäin, nytkin lokakuun puolivälissä Tarina Kirppiksellä… Kodin sisustus on myös hyvin pitkälti ”mummolameininkiä”, paljon käytettyä ja vanhaa. Asumme 1920-luvun puutalossa, jota lämmitämme osittain puulla ja sen historia ja tarinat kiehtoo kovin. Sisustus henkii samalla tuota vanhaa linjaa, ei ehkä ihan perinteistä sisustuslehtien materiaalia, jossa on paljon vaaleaa pintaa ja avaruutta. Asunto itsessään on jo hassun mallinen, joten ratkaisut ovat myös mielenkiintoisia ja vanhan talon tyyliin erikoisiakin. Aah, ihana meidän oma pieni vino mummunmökki keskellä kaupunkia! Rakastan vanhoja rakennuksia ja erityisesti kirkkoja vaikka kaikkea muuta kuin uskonnollinen olenkin.

Oma tyylini on hieman hippihenkinen, pienillä inkkarivaikutteilla, mutta kokonaisuus on suht yksinkertainen kuitenkin. Kesäisin olen mekkotyttö ja talvisin rakastan neuleita, isoja pipoja ja huiveja, hapsukengät -ja laukut on ikuista rakkautta. Indiska on tyylillisesti suosikkiliikkeitäni niin vaatteiden kuin sisustustavaroidenkin suhteen, mutta parasta on löytää vastaavia aarteita juurikin kirpputoreilta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *