Hyvä treeni, parempi pers*… eiku mieli!

Eilen oli viikon ainoa vapaapäivä ja tarkoituksena oli tehdä yhtä sun toista hyödylllistä, mutta ei sitten tullutkaan tehtyä oikein mitään. Sallittakoon tämä kuitenkin viikon ainoana vapaapäivänä. Tänään kuitenkin pääsin ennen iltavuoroon menoa lenkille ja kymppi menikin ihan kivasti hölkötellen. Oon aina ollut todella laiska kotitreenaaja enkä ole salilla käymisestäkään koskaan innostunut suuremmin. Liikunnan tulee olla toiminnallista, en syty sarjojen toistolle. Nytkin juoksun lomassa tuli tehtyä askelkyykkyjä ja vedettyä pari pätkää kyykkykävelyä. Tyhmän näköistä, mutta mulle sopivaa treeniä. Tämän vuoksi pidän myös Pispalan portaista, siellä saa portaissa hyvää treeniä ilman tylsiä toistoja ja sarjoja. Kaupin kilpavitosen mäet on myös hyviä mäkivetoja varten. Yleensäkin ulkona liikkuminen sytyttää paljon enemmän kuin sisätiloissa huhkiminen.

Hyvä treeni, parempi perse. Kyllä se vaan niin on, että tuleehan sitä liikuntaa harrastettua myös ulkonäöllisistä syistä. Kunnossa oleva kroppa on terve ja kaunis. Mulla vaikuttaa liikunta ihan suoraan myös mielialaan eikä paremman perseen tavoittelun myötä saatu hyvä ja virkeä mielikään yhtään ole pahitteeksi. Liikunta on toki myös tautia ajatellen erittäin tärkeää, pysyy mm. lihaskunto ja koordinaatiokyky paremmin kunnossa.

Tänään tosiaan alkaa duuniviikonloppu iltavuorolla, josta aikalailla suoraan Lost In Music -tapahtumaan sen verran, että käyn katsomassa Dog`s Homessa esiintyvän The Bitterlicksin. Soitto soi kymmenen aikaan ja ikävä kyllä hetimmiten keikan jälkeen täytyy lähteä kotiin, koska työt häiritsee heilumista kylillä. Jos ei olisi työt tiellä, niin toki enemmänkin olisin keikkoja käynyt katsomassa.

Roosa nauha -keräys on käynnissä. Osallistu siekii!

roosa1.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *