Kontrollimagneetti, juhlakausi ja reissukuume!

magneetti.jpg

Tänään oli pään magneettikuvaus, jonkinlainen kontrollikuvaus, lääkityksen aloituksesta kun on nyt kulunut seitsemän kuukautta ja diagnoosista 8 kuukautta. Tuloksia odotellaan sitten joulukuun loppupuolella, kun neurologille on soittoaika. Putkessa kuvattavana oleminen on jo niin tuttua ettei se enää kovin paljoa jännitä tai ahdista vaikka omaankin paniikkihäiriöhistoriaa… Kuvassa sairaalavaatemuotia Tampereen yliopistollisesta sairaalasta, joka muuten sattuu olemaan myös entinen työnantajani. Tällä kertaa siis asiakkaana siellä. Hoitajille jälleen kerran kiitosta ystävällisyydestä ja hyvästä huolenpidosta. Kiitos.

mag4.jpg

Kuvaus oli niin aikaisin aamulla, etten ehtinyt syömään kotona aamupalaa, niinpä päätin mennä palkinnoksi itselleni kuvauksen jälkeen Tammelan Aitoleipään syömään kunnon aamiaisbuffetin. Oli hyvää, lämmin suositus. Aamiaisbuffetiin kuului perusaamiaistarpeet, kahvia, puuroa, leipää, salaattia, pinaattimunakasta, leikkeileitä, juustoja mehuja, jugurttia, pannukakkua yms. eikä hinta ollut kuin 7,90 euroa.

Pikkujoulukausi on nyt parhaimmillaan ja yhdet kolmista juhlista on nyt takana, huomenna on toiset ja ensi viikolla kolmannet. Juomaa siis kuluu, mutta syömisiin nuo pikkujoulut ei sinällään vaikuta, kun en ruokavaliota niin orjallisesti toteutakaan. Herkkuja olen vältellyt kyllä. Liikuntaa olen lisännyt valmennuksen myötä, mutta nekin on nyt painottunut ulkotreeneihin portaissa ja juoksuun. Jonkinverran olen tehnyt myös kahvakuulatreeniä sekä työmatkalenkkeilyyn olen nyt tutustunut. Ihan kätevää, kun tekee niin että kävelee menomatkan (2,8 km) ja juoksee matkan pidentämiseksi kiertoreittiä takaisin, näin ei tarvitse käydä töissä suihkussa, kun juoksuosuus tulee vasta kotimatkalla.

reissu.jpg

Tämä pimeäkausi saa kaipaamaan aurinkoa ja lämpöä. Reissukuume on ihan mahdoton! Tammikuun lopulla lähdetään miehen kanssa Gdanskiin, mutta se ei tietenkään sitä auringon ja lämmön tarvetta täytä. Gdanskin reissua odotan kovasti ja nuo lyhyet kaupunkilomat ovatkin aivan ihania reissuja ja niiden avulla pääsee irtautumaan arjen oravanpyörästä hyvin. Nyt jäin kuitenkin kaipaamaan vielä aurinkolomaa ja kaveriporukalla varattiin reissu Kreetan Haniaan, Agia Marinaan viikoksi. Reissu on vasta toukokuun puolivälissä, mutta silloin siellä on jo tarpeeksi lämmintä. Toukokuu on myös kesälomakuu, joten ei tarvitse ottaa mitään ylimääräisiä vapaita siihen. Pieni varaslähtö kesään! Yllä olevat kuvat ovat Laosista ja Cambodiasta muutaman vuoden takaa. Nyt olisi oiva aika reissata Aasiassa, mutta töistä en pääse millään irtautumaan tähän aikaan vuodesta.

Ei muuta kuin bikinikroppaa parantelemaan ja lenkille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *