Ladataan...
Kivistössä

Tässä vähän erilainen drinkki, vaikka uuden vuoden vastaanottajaisiin Ameriikan Joyn malliin!Rosmariinisiirapin keittäminen on tässä ehkä se vaikein osa ja sekin on ihan älyttömän helppoa!


Rosmariinisiirappi


2,5 dl vettä
2,5 dl sokeria
3 oksaa tuoretta rosmariinia


Yhdistä kaikki aineet pienessä kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä. Anna kiehahtaa niin että sokeri liukenee. Ota pois liedeltä, peitä kannella ja anna tekeytyä puolisen tuntia. Poista rosmariinin oksat ja jäähdytä siirappi. Säilö jäähtynyt siirappi tiivissä purkissa jääkaapissa.


Drinkkiin tarvitset siirapin lisäksi jääpaloja, lime-lohkoja, vodkaa ja vissyä. Ja muutaman rosmariinin lehden koristeeksi.Laita lasiin jäitä ja purista päälle limen mehua. Annostele mukaan n. 2 rkl rosmariinisiirappia ja suurinpiirtein saman verran vodkaa. Kaada päälle vissyä ja pyöräytä lasin pohjaa lusikalla ennen tarjoilua niin, että maut tasaantuvat. Koristele limen lohkolla ja muutamalla rosmariinin lehdellä. Cin-cin!

Ladataan...
Kivistössä

Huomenna nämä kaverukset pääsevät uusiin koteihin (oletamme, että lahjansaajat eivät lue tätä palstaa). Näitä hevosia katsoessa ei voi olla hymyilemättä ja ihmettelemättä kuinka vanhasta villasukasta ja muista tykötarpeista voi syntyä jotain näin luonteikasta!

Tämä kaunotar ja komistus kelpaisivat hyvin myös aikuisen kodin sisustusta piristämään.

Varoitamme, että jonkinasteinen heppahöperyys voi iskeä näitä pyslatessa.

 

Pages