Lahjakortti

Minulla oli 160 euron lahjakortti Carlsonille. Sain sen synttärilahjaksi. Synttärithän minulla oli 24.12, kuten joka vuosi😀. Olin vähän järkyttynyt, että Carlsonille…käyn sieltä ostamassa maalia joskus harvoin, kun sitä tarvitaan.

Nyt lähdin kuitenkin sinne muille ostoksille. Carsonilla kaikki on vähän kalliimpaa kuin muualla. No, joo tarjouksesta voi saada joskus jotain edullisemmin, mutta noin yleensä. Tämä on syy miksen siellä juurikaan käy.Nyt kuitenkin olin pakotettu.

Kiertelin sisustuspuolen. Ei sattunut silmiini mitään mitä olisin tarvinnut tai halunnut. Monelle asialle kuitenkin sai nauraa. Pyöreätä mattoa katselin, mutta ei siellä ollut kuin Vallilan kirjavia mattoja. Siirryimme (mieheni oli mukana) astiapuolelle. Ei mitään. Kaikkea löytyy jo yllinkyllin.

Muumimuki, nimenomaan poliisimestari, oli tarjouksessa 9.90€. Sen nappasin mukaan. Olin juuri järjestänyt astiakaappeja ja saanut muumimukeille (25 kpl) oman hyllyn. Sinne mahtuu vielä kaksi uutta mukia. Tämän jälkeen vain yhdelle on tila jäljellä. Minulla muumimukit on muuten jatkuvassa käytössä. Ihan joka päivä käytän niitä. Nyt niitä onkin sitten jo 26 kpl…Ei mikään lempivärini, mutta poliisimestarimuki nyt vain sattuu olemaan tuon värinen.
Sitten silmiini sattui lakanoita, jotka olivat alennuksessa. Niitä otin kaksi pakettia. Uudet lakanat ovat aina kivoja. Tulee ostettua tosi harvoin.
Seuraavaksi siirryimme sitten vaateosastolle. Sieltä löysin pari treenipaitaa ja hupparin.Muutama muukin vaate lähti mukaani. Kaikki olivat alennusrekeistä.Lahjakortille jäi vielä 3.60€. Sen kyllä vielä tuhlaan johonkin…Aika hyvin kerralla sain ostettua. Turha sitä on säästellä. Unohtuu vielä ja jää käyttämättä😂

Vein pihalle kaksi vuotta sisällä olleen heinämaljakon. Olkoot siinä. Keskellä lumikasaa.

muoti ostokset hyva-olo paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *