31.10.2020, my day

31.10. oli halloween ja tänä vuonna myös pyhäinpäivä. Samalla se oli lauantai, joka tarkoittaa, että kello ei herättänyt minua töihin. Sain nukkua. Ihanaa. Heräsin klo 09.00 aikoihin.
Aamupalan syönti. Persimonit ovat tulleet kauppoihin. Minun suurta herkkua!
Meikkaus, siivous ja kaupungille. Mies halusi mennä Biltemaan. Menin mukaan, vaikka ei minun lempikauppoja olekaan. Ostin kuitenkin iiiiiiison paketin neekerisuukkoja. Ups, sana neekeri olikin jäänyt siitä paketista jo pois. Näistä olen kuitenkin tykännyt pikku tytöstä lähtien, nam.Kaupan vieressä otin muutaman kuvan. Graffiti oli oikeasti kiva.Päivä oli aurinkoinen ja kaunis. Samalla se oli myös kylmä, vain muutama aste lämpöä.
Koska oli myös Halloween, kävelimme ja katselimme mistä löytyy sitä pelottavaa koristelua. Kyllähän sitä sitten vähän löytyikin. Toki matkallamme oli myös kauniita järvimaisemia. Hanskoja kaipasin, sen verran kylmä oli.Tätä lehtien heittelyä en ollutkaan tehnyt sitten lapsuuden. Oli muuten ihan kivaa :D.

Tämän kävelylenkin jälkeen mies lähti vielä pyöräilemään ja minä menin salille treeneihin. Olin yksin siellä aivan kokoajan. Se sopi minulle loistavasti 🙂Illemmalla menimme vielä pitsalle ja lopun iltaa olimme kotona ja nautimme vain olostamme.Se oli meidän yhteinen Halloween 😀

Minun piti toki myös pikkuisen leikkiä Halloweeniin sopivilla teemoilla 😀

No joo, nuo kaksi viimeisintä eivät sopineet teemaan, mutta pehmentävät aiempien kuvien rumuutta 🙂 Hah.

Hauskaa marraskuun ensimmäistä keskiviikkoa sinulle!

muoti paivan-tyyli ruoka-ja-juoma tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (2)
  1. Persimonit on kyllä herkkua! Meidän kaupassa ne vaan oli vielä vähän surkian näköisiä, joten olen odottanut niiden oston kanssa vielä. 🙂

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/11/02/kunpa-itsestansa-lomaa-ottaa-voisi/

    1. Kohta niitä on joka kauppa pullollaan. Nam. Niiden aika kestää ensi vuoden puolelle saakka, jeeee 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *