JAKSAA JAKSAA

Meidän työnantaja on panostanut viime vuosina hurjasti hyvinvointiin ja tapaturmattomuuteen. Tärkeitä asioita kummatkin.

Tällä kertaa oli kuuden (apua nyt en muista oliko se kuuden vai kahdeksan) viikon tempaus liikuntaan. Paperille piti merkata joka päivä liikunnat ja siitä sai pisteitä. Siinä oli sitten omat laskukaavansa, että saatiin sama suhde olipa ryhmissä viisi, 10 tai kaksi osallistujaa.

Olin toisen nuoren naisen kanssa samassa tiimissä ja tiimin nimeksi tuli ”Tehotytöt”. Sen keksin hetken mielijohteessa, kun tultiin kysymän ryhmän nimeä ja toinen meistä oli etätöissä kotona. Muistin sen kivan piirretyn ohjelman nimeltään ”Tehotytöt”, muistat varmaan sinäkin 🙂

Olemme kummatkin aivan hurjia liikkujia ja siksipä päätimme kokeilla osallistumista tähän skabaan. Kannatti. Voitto tuli kotiin kevyesti. Kyllä me tehtiin toitäkin sen eteen. Nyt voi taas palata normaaliin, joka ei ajallisesti kyllä juurikaan lyhene 😀

Palkintona on meille kummallekin reput. Reput, jotka aukaistaan selänpuolelta. Voi turvallisin mielin kulkea, kukaan ei voi aukaista huomaamatta. Siellä on myös taskut, joissa ovat johdot ”varavirtalähteille. Paljon vetoketjutaskuja. Tasku löytyy läppärillekin. Repusta löytyi firman logo, joten kuvasin niin, ettei se tule kuvaan.

Ei ne siihen loppuneet. Nimittäin repun sisältä löytyi vielä takeaway-muki (kaikissa näissäkin oli muuten firman logo…):

Musta tuubihuivi harmailla heijastinraidoilla. Tätä en kuvaan aukaissut:

Sitten oli vielä hikipyyhe. Puolet puuvillaa ja puolet pellavaa. Minusta se tuntui ihan vain pellavalta. Pitää varmaan pestä muutaman kerran, että pehmenesi. Nyt tuntui olevan niin kuin olisi tärkätty :D. Onneksi kuitenkin kotimainen. Hyvä kannustaa kotimaisiin yrityksiin näinä aikoina.

Toiseksi ja kolmanneksi tulleet joukkueet saivat samat tavarat ilman reppuja. Näinkin silti ihan kivoja lahjoja.

Pyyhe oli kyllä niin nappijuttu. Teksti niin osuva.

Jotenkin tuntuu, että nyt jaksaa taas painaa, varsinkin kun tuolla pyyhkeellä pyyhkii hikeä, niin varmasti JAKSAA  JAKSAA.

Kiitos työnantaja!

Kommentit (2)
    1. Toi oli helppo ja hauska liikuntahaaste ja kivat palkinnotkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *