Ennenkuin poika muutti…

…Jyväskylään opiskelemaan, halusimme viedä hänet syömään muikkuja, koska seuraavana päivänä muuttokuorma veisi hänet Jyväskylään. Omilleen hän muutti jo muutama kuukausi ennen armeijaa, mutta nyt hän muuttaa yli kahden sadan kilometrin päähän.

Päivä oli kuuma, siis todella kuuma, vaikka elokuu jo puolessa välissä. Kissankellotkin kukkivat vielä upeasti😍💙.

Tämä sininen taivas on niin ihana!

Muikkuannokset olivat isot. Kaikille maistui. Jälkiruokaa ei jaksettu. Nämä täyttivät vatsat.

Tämän jalkeen vietiin poika kotiinsa. Halasin ja kyllä siinä silmät kastuivat kummaltakin. Hän ja kaksi parasta kaveriaan tekisivat muutos seuraavana päivänä. Ovat tunteneet toisensa tarhasta asti.

Piipahdimme miehen kanssa Rustassa. Olin katsonut tätä hyllykköä jo aikaisemmin, mutta en hinnan takia raskinut ostaa. Nyt se oli alennettu 29.90 euroon. Tällä hinnalla sen sitten ostin. Meillä oli keittiössä alkanut limppareita kertymään lattialle. Niin helppo laittaa isot pullot siihen kaapin viereen. Tällä hyllyllä sain kaiken pois lattioilta.

Tuo harmaa ylähyllyllä on meidän bioastia. Saa nyt nähdä mitä kaikkea tähän tulee jäämään/laitettua, tämä oli tälläinen eka kokeilu 🙂

Sain mieheni houkuteltua pienelle kävelyllekin 🏃‍♀️🏃‍♀️. Rannalla se meni kuvaamiseksi. Mekkoni on muuten tänä kesänä ostettu Vilasta.

Keräsin pienen kukkakimpun kotiin.

Aurinko paistoi kirkkaasti ja sai värit haalenemaan loistollaan.

Voi, että oli hiki tuolla rannalla. Nautin kovasti☀️❤️

perhe ostokset sisustus ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *