Eräs kesäpäivä

Syksy tulee vauhdilla päälle. Siksipä luonkin katseen taaksepäin…

Oli kesäloma. Heräsin jo klo 07.30, mutta koska ei ollut kiire minnekään loikoilin puolisen tuntia.

Kello 10.00 olin jo valmiina lähtemään lenkille. Taivas oli pilvessä, mutta silti tuli hiki. Kävelin reippaasti yli tunnin. Matkalla kuvasin tietysti kukkia.

Kun tulin kotiin mies ehdotti tivoliin menoa. Nopean pesun ja vaatteiden vaihdon jälkeen lähdimme kävellen tivoliin. Mies otti minusta pari kuvaa, joissa näkyykin hyvin uusi hiusvärini. Aivan vaalea pinkki, minä sanon sitä hattaraväriksi. Hattara minulle tulee siitä mieleen. 

Nyt aurinko paistoi jo kivasti, ehkä liiankin lämpimästi. Emme me laitteissa käyneet kiertelimme vain ja haistelimme tunnelmaa. Tivoli oli vasta avautunut, joten ei ollut vielä paljon porukkaa.

Sitten jatkoimme matkaa. Keskustassa oli nimittäin Jukka Rintalan näyttely. Se piti taas nähdä, niinkuin joka kesä. Kyllä ne luomukset ovat vaan kauniita (ja kalliita).

Sain kuvaan jopa itse Jukka Rintalan!

Kävimme vielä yhdessä uudessa liikkeessä, josta ostin tarjottimen.Tämän jälkeen olikin jo jano, joten menimme baariin ja terassille.

Tämän jälkeen kävimme vielä kävelylenkillä ja sitten syömään, mitäpäs muutakaan, kuin muikut. Herkkua!

hyvinvointi paivan-tyyli ruoka-ja-juoma liikunta
Kommentit (2)
  1. Mä just iltalenkillä tällä viikolla mietin, että tätä tää nyt taas on. Kylmää ja pimeää. Yök. Nyt odotan vaan joulua ja sitten sen jälkeen kevättä. 😅

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2023/09/14/kahden-summa-ja-muuta-lopinaa/

    1. Vastahan minäkin odotin kesää ja nyt se on jo ohi! Aivan liian lyhyitä ovat kesät…
      Joulu on seuraava kohokohta ( myös itsenäisyyspäivä antaa aihetta iloon, eikä vähiten vapaapäivä), sitten uusi vuosi. Sen jälkeen voisi hypätä vaikka suoraan huhti-/toukokuuhun 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *