Fuerteventura

Päätimme mieheni kanssa, että nyt alkaa olla aika mennä etelän lomalle. Olimme säästäneet viikon toissa vuoden kesälomasta syksyyn ja varanneet matkan siihen. No eihän siitä mitään tullut koronan takia. Siirsimme matkaa muutaman kerran ,kunnes otimme rahat pois. Joten se käyttämätön viikko on yhä jäljellä.

Nyt kun miehen työreissutkin ulkomaille ovat taas alkaneet, joten miksipä sitten  emme yhdessä voisi matkustaa. Tottakai voimme. Ei se ole sen kummallisempaa, kuin miehen työmatkat. Hänhän oli kolme viikkoa Ranskassa ja nyt oli vielä  Intiassa ennen yhteistä matkaamme.

Tässä marraskuussa siis lennämme sinne Finnarin sinisin siivin maski kasvoilla 6.5 tuntia (no syödessä sen saa ottaa pois). Itseasiassa lennämme huomenna sinne, jihuu! Tänään menemme lentokenttähotelliin yöksi.

Koska minulla ei vielä ole omia kuvia matkalta, niin laitan pari palmukuvaa Espanjan matkaltamme…pian saan taas halailla niitä. Onkin ollut jo niin ikävä!

Tällä saarella olemme olleet aikaisemmin Jandissa ja Morre Jablessa (saaren etelä päässä) sekä saaren yläpäässä Correlejossa.Nyt menemme saaren keskikohdille Caleta Fusteen. Sijaitsee pääkaupunki Puerto de Rosarioksesta 13 km etelään.

Yritän kerätä oikein paljon D-vitamiinia 🙂

hyvinvointi matkat liikunta hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Oi ihanaa, nauti auringosta ja lomasta. ☀️❤️ Hyvää lomaa! 🥰

    1. Kiitos paljon🌴☀️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *