Haave toteutettu

Muista jo pienenä tyttönä haaveilleeni anorakista. Mikään väri ei ollut mielessä, se oli aivan sama, kunhan vain olisi anorakki. Syy siihen haaveeseen oli juurikin se iso tasku siinä edessä, kuin kengurupussi, sinne sai paljon tavaraa. Kaikki tarpeellinen kulki mukana siinä pussissa. Minä en tietysti sellaista saanut koskaan, kuten en mitään muutakaan muodikasta.

Viime viikolla huomasin Intersportin mainoksessa sellaisen. Ihan oikea anorakki ja monessa eri värissä WAU. SE oli menoa. Niitä myytiin alkaen lauantaista. Monen monta päivää piti odottaa.

Intersportiin ei ollut tullut vaaleanpunaisia ollenkaan vielä silloin. Punaisia, keltaisia ja sinisiä oli kyllä. Joulun punainen miellytti minua. Minulla kun on jo Rukan keltainen sadetakki, niin en halunnut toista keltaista. Tuo joulunpunainen on kyllä ihana <3

Lattialla kuvattuna se ei näytä joulunpunaiselta, vaikka sitä kyllä on…

Tältä se näyttää päällä. Helmassa on kuminauha. Se pitääkin säätää oikealle tiukkuudelle joskus. Nyt kun vielä kelit lämpiäisi kunnolla, että pääsisi lenkkeilemään.

Ukrainan sotaa muistetaan monella tapaa, jopa pääsiäismunissa kaupungilla. Sydämeni vuotaa verta tilanteen takia, itkettää. Voi kun tämä turha sota loppuisi pian.

Tämä auto oli talvella todella lumien peitossa. Nyt se on tullut vähän esiin, mutta tuo lumi on kovaa, ei sitä voi edes kaivaa sieltä pois…se on odotettava kesää. Toiset ei vaan välitä 😀

Ihana neljän päivän pääsiäisloma on kohta täällä. Ai kuinka nautin jo pelkästä ajatuksesta, että ei tartte töihin mennä moneen päivään, saa vain olla ja levätä!!

muoti ostokset paivan-tyyli mieli
Kommentit (4)
 1. Punainen väri sopii sulle tosi hyvin! Ja ostan mieluummin netistä, ja aina ennen ostamista tarkistan onko halutusta tuotteesta alennusta sivustolla http://promo-codes.fi/) hyviä ostoksia.

  1. Kiitos paljon <3
   Kiva vinkki!!

 2. Meidän kadulla oli yksi auto jäätynyt renkaistaan niin pahasti loskaan jossain kohtaa, että mietin sen pysyvän siinä vielä tovin. 😂

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/04/10/kevatkiukkua/

  1. Eikö tämän auton omistaja ollenkaan välitä autostaa ja sen kunnosta. Jos se on kenties laittanut sen seisontavakuutukseen, mutta kun tuo parkkipaikkakin on pysäköintikiekkopakko alue….Liekö lumen alla montakin sakkoa…heh

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *