Helsingissä 1. päivä

Lähdimme katsomaan nuorinta lastamme Helsinkiin tossa jokunen aika sitten. Töistä lähdimme puolen päivän aikaan perjantaina. Varasimme hotellin kahdeksi yöksi Triplasta. Se osoittautui oikein hyväksi valinnaksi. Oltiin aivan kaiken äärellä. Lapsemme luoksekin pääsi kävellen. Asuu Kalliossa. Matkaa ehkä 2.5 km.

Lähtiessä ilma oli kuin morsiain. Niin oli myös koko lauantain, kuin lämmin kesäpäivä. Sunnuntaina satoi kuin aisaa. Kotiinlähtöpäivä. Säätiedotus näytti kuitenkin, että kotona paistaisi aurinko koko päivän, näin ollen sadekin loppuisi jossain kohden ja niin tapahtuikin. Kuitenkin se sade joka oli moottoritiellä oli tosi rankkaa.

Matkalla pitää olla aina yksi vessatauko. No se vessaakin tärkeämpi on tuo herkku 😀

Hesassa taivas oli pilvessä, ei kuitenkaan satanut koko iltana.

Emsin hotelliin kirjautumaan sisälle ja viemään tavarat huoneeseen.

Valoisa huone.

Sitten etsimään Prismaa ja sieltä juomaa huoneeseen. Matkalla kauppaan käveltiin Ostoskeskuksen puolella, mutta sinne menisin shoppailemaan vasta huomenna. Karkkiputouksen vain kuvasin kuitenkin matkalla.

Sovimme lapsemme kanssa, että menemme hänen kanssaan syömään illalla. Hänen työn loppuisivat vasta klo 17.00. Hän ehdotti perjantaiksi ja lauantaiksi sellaiset ruokapaikat, joista on kuullut kehuja, mutta ei ollut itse koskaan käynyt.

Perjantain ruokapaikkana siis Burgers&Wine. Menimme sinne jo aikaisemmin istuskelemaan ulos miehen kanssa, kun odottelimme hänen tuloaan.

Siirryimme kuitenkin syömään sisälle. Ulkona oli +22 astetta, mutta minua palelsi silti, liekö kylmä juoma saanut sen aikaan.

Aito karhulihapurgeri onkin uusi tuttavuus ja uudeksi jäikin, en silti sitä ottanut.  Tyttäreni otti kausimaun eli kanttarellihampurilaisen.

Minä otin parmesans fries ja Ragu smash-hampurilaisen. Ranskalaiset oli niin hyviä, vaikka en kaikki jaksanutkaan syödä. Hampurilaisen oli myös super hyvä. Kaikki tykättiin ruuistamme.

Mieheni ja lapsemme ottivat samat perunat.

Tytär halusi juomakseen italialaista sitruunalimpparia.

Otin sitten perinteisen vai pitäiskö sanoa pakollisen vessaselfien. Päälläni on Veromodan tunika/mekko.

Jälkiruuaksi kävimme hakemassa kakut Triplasta ja ne söisimme kahvin/teen kanssa ikäänkuin jälkiruuaksi lapsemme kotona. Siellä emme ole ennen käyneetkään. On asunut siinä jo vuoden.

Lähdimme kävellen lapsemme luo. Se teki hyvää raskaan ruuan jälkeen päästä kävelemään…Kuvailin vähän matkalla.

Ihanasta porttikongista sisälle. Pihalla oli suihkulähdekin solisemassa.

Vanhat talot ovat jotenkin ihania.

Rakas lapseni oli sisustanut kotinsa oikein tyylikkäästi.

Kun lähdimme takaisin hotellille, oli tullut jo aivan pimeää…

perhe ravintolat sisustus ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *