Ihana sinä, tammikuu

Kerran bongasin nettiä selatessa uuden meikkiboxin, josta en koskaan ollut kuullutkaan. Ihana sinä- kuulosti niin hyvälle nimelle. Kun luin mainosta eteenpäin, huomasin, että taustalla hääri suomalainen perhe eli on perheyrityksen tuote. Näin korona-aikana kannustan mielelläni suomalaisia pienyrittäjiä, jos vain voin. Niinpä tilasin itselleni kolmeksi kuukaudeksi tämän heidän meikkiboxinsa.

Kun tammikuun boxi sitten saapui, ei minulla ollut juurikaan odotuksia sille. Olen kokeillut jonkun verrankin erilaisia boxeja, joten tiedän niiden olevan kovin eritasoisia. Toivoin vain niiden soveltuvan minulle. Tosin minulla on kolme tytärtä, joille ne varmasti kelpaavat, jos ei käy minulle. Hukkaan ne eivät joka tapauksessa mene. Boxin ensinäkymät (roskaa):

Tuo lehtinen, jossa kerrotaan tuotteista on aina tärkeä. Siinä kun kerrotaan myös kuinka käytät sitä ja mikä on vaikutus. Kun kaikkeahan ei voi tietää, eikä jokaista ainetta tuntea.

Paketti oli täynnä mielenkiintoisia tuotteita ja kaikki meinaan käyttää itse. Tuo aurinkopuuteri/poskipuna kuulostaa todella mielenkiintoiselta. Odotan jo, että pääsen sitä kokeilemaan.

Juu, pitää sanoa, että tykkäsin tästä paketista. Innolla odotan seuraavaa!

kauneus ostokset meikki hyva-olo
Kommentit (5)
  1. Ihana sinä, helmikuu – Kolmas kerta toden sanoo...vai eikö? | Lily
    24.2.2021, 07:00

    […] tulee maalistuun boxi. Tilasin tämän vain kolmeksi kuukaudeksi. Tammikuun Boxin voit kurkata täältä, jos et ole sitä nähnyt. Ihan kiva perusboxi. Ei mitään maata järsisyttävää, mutta kaikki […]

  2. Minä en ole tällaisesta boxista kuullutkaan! Tulee vähän Bette box mieleen. Ompa kiva, että on kotimaisia boxeja taas tarjolla. Täytyy tutustua tähän tarkemmin!

    1. En minäkään ollut kuullut. Mielelläni kannustan suomalaista perheyritystä, kun muutenkin tykkään näistä kuukausiboxeista👍🏻

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *