Ihania päiviä

Kevät <3. Kevät on niin parasta aikaa. Kaikki on vielä edessä; koko kesä, kaikki kauniit päivät, eikä kesäsadekaan paha ole, kaikki syömättämät jäätelöt odottaa, puhumattakaan kesälomasta. Voi että, tämä on niin ihanaa.

Katsokaa nyt tätäkin taivasta. Voiko enää sinisempi olla? Oli niin lämminkin. Meinasin tukehtua takki päällä. Vielä en sitä kuitenkaan osaa heittää kokonaan poiskaan. Olen nähnyt jo ihmisiä kulkevan shortsit jalassa. Ei, hitto, kun varjopaikoissa on vielä lunta….

Kuvat on meidän pihasta, joka vielä vähänaikaa on meidän. Se on myyty ja meidän matka kohti pienempää asuntoa alkaa…sekin on ihanaa. Sitä odotan oikeastaan eniten.

Jään kyllä kaipaamaan 20 vuotta sitten istuttamiani alppiruusuja, niin ja pioneja. Nuo tuijatkin istutin silloin.

Vieläkun sais lehdet puihin. Ei siinä kauan enää mene, onneksi.

Sain myös tädiltäni yllätyspaketin Itävallasta, Wienissä asuvat. Se oli täynnä suklaata ja karkkeja. Hui kauhistus. Tuo alla oleva suklaa on kyllä super hyvää!

Poika kävi syömässä meillä. Hän oli pyytänyt pyttipannua ja sitä hän sitten sai. ”Kiva äiti”-pisteitä metsästän… 😀

Vihjaisinkin jo tulevasta uudesta kodistamme…215 m2 vaihtuu 90 neliöön. Olen ”hulluna” myynyt tavaroita facebookin kirppareilla. Oikeastaan kaikki on mennyt sitä mukaa. Myin muutaman lampunkin, joten uuteen kotiin on ostettava kolme uutta lamppua. Ne jo ostimmekin. Kolmatta en vain kuvannut.

Tämä Vallilan lamppu tulee vierashuoneeseen. uskon, että sopii loistavasti sinne.

Tätä blingbling-lamppua ehdotti mieheni olohuoneen lampuksi. Meinasin pudota polvilleni. En ikinä olisi uskonut hänen ehdottavan tälläistä. Olin niin iloinen. Tämä tulee olemaan upea paikallaan. Ottaa kuulemma välkehdintää muistakin lampuista, ollen super kaunis. Yhden tälläisen omistaja on instaseuraajani ja hän sanoi, ettei vaihtaisi pois. Olen tyytyväinen.

Ihanaa kevättä sullekin sinne ruudun taakse!

Kommentit (2)
 1. Nämä ihanan lämpöiset ja keväiset päivät ovat kyllä tehneet ihmiselle hyvää! 😍 Täällä bongasin jo ensimmäiset hiirenkorvat koivuista. Vitsit miten onnelliseksi tulin niistä!

  Ja tiettyjä juttuja sitä jää ikävöimään muuttaessaan uuteen kotiin, mutta sitten sitä löytääkin ihania uusia juttuja! 😊

  1. Ei ne kaipaamani asiat onneksi ylivoimaisia ole (ei kai sitä sitten pystyisi edes muuttamaan).
   Kukkia vain, niitähän saa kukkakaupoista ja marketeista ostettua!
   Työmatka pitenee. Nyt se on 1 km, sitten noin 4 km. Ehkä kestän sen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *