Intersport

Himoliikkujan unelma-alennusmyynti alkoi Intersportissa. Ainahan liikkumiseen tarttee vaatteita…uudet vaatteet vielä innostavat liikkumaan enemmän!

Menin itseasiassa katsomaan sinne Puman sporttisia, luonnonvalkoisia balleriinoja. Pienin jäljellä oleva koko oli 38 ja se oli liian iso. Kengät tippuivat jalasta. Niiden alennushinta oli 39.90 eur. Myyjä oli palveluhaluinen ja kertoi, että heillä on nyt myös 90 euron HH-kesäkengät alessa ja sama hinta 39.90 eur. Sanoi, että ne ovat vankemmat ja huomattavasti parempaa laatua kuin ne mitä menin katsomaan. Niistä löytyi koko 37 ja se oli juuri oikea koko. Miten hyvältä ne tuntuivatkaan jalassa. Täydelliset. Väri on tummansininen.

T-paitoja on jatkuvasti pesussa. Näitä kuluu…

Toppeja minulla ei ollutkaan ennestään, vain t-paitoja. Hikoilinkin jo toisen topeista tekemällä hiitin ja olin tyytyväinen laatuun ja istuvuuteen. Topit maksoivat 9.90 eur/kpl.

Tämä takki taas on ohuen ohut. Näin ohutta takkia ei minulla ole koskaan ollutkaan. Se ei ole tehty lämmittämään, vaan pikemminkin suojaamaan. Lähinnä aurinko ja hyttyset tulivat mieleeni. Myös joskus, syksyn alkaessa, kun on vielä lämmintä, voi silti kaivata jotain, jos t-paita tuntuu liian vähältä. Tämäkin alennuksessa. Olin tälläisiä ohuen ohuita takkeja katsonut toukokuussa, mutta olivat niin kalliita. Nyt sitten ostin alennuksesta.

Kyllä kelpaa taas lenkkeillä <3

muoti ostokset liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *