Joensuu

Tällä viikolla päätimme lähteä vähän kotimaan reissulle, kun loma vielä jatkuu. Ensimmäinen etappi oli Joensuu. Kävimme tervehtimässä vanhinta tytärtä, joka opiskelee siellä luokanopettajaksi.

Matkalla Joensuuhun otin pari kuvaa liikkuvan auton ikkunasta. Ihmeen hyvin onnistuivat. Perinteistä Suomi-maisemaa😍.

Perillä menimme suoraan hotelliin viemään tavarat huoneeseen. Hotelli tarjosi jopot ilmaiseksi käyttöön. Huone oli kiva ja parvekekin löytyi. Kyllä siellä hyvinkin yksi yö menee👍🏻😃

Tämän jälkeen kävelimme tyttären luokse ja tapasimme myös hänen poikaystävänsä ensi kertaa. Tytär lähti mukaamme shoppailemaan ja sitten syömään. Ostin hänelle joitakin vaatteita (ja ehkä itsellenikin🙄)😃. Löysin myös tämän ihanan ananaslautasen. Siihen laitain töistä tullessani sitten sormukset ja kellon (riisun ne aina, kun tulen kotiin).

Päätimme mennä syömään Toreroon, mutta se aukesi vasta klo 16.00. Meillä oli puoli tuntia aikaa, joten menimme juomaan iloisen väriseen baariin juomat.

Kohta jo pääsimmekin Toreroon. Tyttären poikaystäväkin tuli myähemmin sinne. Ruuaksi otimme tapaksia ja olivat kyllä mielettömän hyviä.

Ruokailun jälkeen tytär lähti kotiinsa ja me hotelliin. Mies meni saunaan, minä tein kunnon puolen tunnin hikisen HIIT:n hotellihuoneessa. Suihkun kautta vielä iltakävelylle ja nukkumaan.

Ihan meinasi unohtua nämä tärkeimmät kuvat, jotka jokainen Joensuussa käynyt ottaa eli ”me tytöt”

perhe ostokset ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *