Joulu-uutuus

Tänä jouluna minun joulu nousee uudelle tasolle…Löysin nimittäin kaupasta koko boksin lempparikonvehtejani eli ananaskohvehteja. Syön ne konvehtirasioistakin aina ensimmäisenä pois.

En voinut ostaa ainoastaan yhtä boksia, koska jos sattuisin sen pikkuhiljaa salaa syömään… jos todella sattuisi niin hassusti, niin yksi olisi kuitenkin vielä :D. Eihän sitä tiedä onko kaupassa näitä enää jäljellä…

Koska kaupat ovat jo muuttaneet jouluksi kaiken (muutos alkoikin tänä vuonna syyskuussa), niin enhän voi joulusuklaita olla ostamatta. Aika kidutusta olisi kulkea kaupoissa, mutta sitä mieltä olen, että liian aikaisin alottavat joulun. Syyskuun puolivälissä ei todellakaan joulu ole vielä mielessä. Marraskuun loppu tai joulukuun alkua olisi paljon sopivampi aika aloittaa jouluhössöttäminen, vaikka itse joulua rakastankin. Olenhan syntynytkin jouluaattona.

hyvinvointi ostokset tapahtumat-ja-juhlat hopsoa
Kommentit (4)
  1. Hienoja tonttuja, he ovat matkan arvoisia etsimään niitä.

    1. Tontut ovat söpöjä ja kuuluvat niin jouluun <3

  2. Meillä päin nämä ananakset on tyystin loppu. Piti yli 100 kilometriä matkustaa, että ystävä löysi näitä lomareissultaan ja toi tuliaisiksi. Minunkin herkkua nämä siis.

    1. No onpas ollut menekkiä teillä😅, mutta ei ihme, ovat niin herkkua. Onneksi kuitenkin sait niitä👍🏻. Nyt huomasin näitä Tokmannissakin, olivat vain kalliimpia kuin Sittarissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *