Joulukoti

Minulla ei ole kovin paljoa joulukoristeita enää. Olen myynyt niitä facebookin kirpparilla, koska nykyinen kotimme omakotitalon jälkeen on sen verran pieni. On niitä kuitenkin ihan tarpeeksi.

Olen yrittänyt etsiä niille paikkoja uudesta kodistamme. Ensimmäinen joulu tässä asunnossa. Ihanaa. Rakastan tätä joulun odotusta ja tunnelmaa❤️.

Tälläisiä koristeita meiltä löytyy tuon pienen lattialla seisovan kuusen (120 cm) lisäksi. Nämä pienet tontut ovat uusin ostokseni❤️

Minä tykkään tähdistä tosi paljon. En tiedä miksi. Ne vain ovat niin kauniita. Tuossa harmaassa on pehmeä samettinen pinta.

Ostin viime jouluna alennusmyynneistä astetta modernimman olkipukin. Myöhemmissä kuvissa, kun menet etäänpäin, tulee oikeasti vanha olkipukki…

Tuon lasten keinutuolin olen saanut joskus pienenä joululahjaksi. En näköjään raaski siitä päästää irti. Se vain seuraa minua asunnosta toiseen.

Tuo pienempi olkipukki on vanha. Sen on mieheni saanut lapsena.

Jouluksi vaihdan keittiöön punasävyiset verhot. Toki näitä voi pitää muulloinkin, kun näissä ei joulupukkeja, tonttuja eikä poroja ole. Niissä on kimallusta tuovaa kultalankaa. Se ei vain näy näin kaukaa kuvattuna.

Joulu on pian täällä❤️

koti ostokset tapahtumat-ja-juhlat sisustus
Kommentit (11)
  1. Hieno joulukoti teillä! 💖

  2. Keinutuoli on tosi herttainen <3

    1. Se on yksi tavara, joka kulkeutuu mukanani loppuun asti😍😃. Lapsena se sain❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *