Jyväskylä here I come, part. 1

Olimme mieheni kanssa ottaneet kummatkin viime perjantain liukumavapaaksi, koska helatorstai. Olimme varanneet yhden hotelliyön Jyväskylässä. En edes muista milloin olen ollut Jyväskylässä. Ohi ajanut Tampereelle kyllä useastikin. Siksi nyt valikoimmekin tämän kaupungin.

Tässä olen lähtövalmiina kotipihassa. Matkajuoma (kevyt kokis) kädessä.

Pysähdyimme vasta Vaajakosken ABC:llä tauolle ja vessaan, aivan Jyväskylän kupeessa.

Seuraavaan pysähdykseen ei myöskään mennyt enää kauan. Pandan suklaatehdas ja sen tehtaanmyymälä oli mielessäni. Sinnehän me kaarsimme auton.

Voi miten halpaa siellä oli, oikeasti. Konvehtirasiat 1.5eur/kpl.

Lakupussit  3 kpl/2.50eur.

Suklaalevyt ihanilla mauilla. 4 kpl/ 5 eur. Hintaa siis 1.25 eur/levy.

Tämä popcorn-pussi 0.50 eur.

Sitten tälläinen kokeilu erä vegaanisella suklaalla kuorrutettuja lakupaloja (ei vielä kuvioita pussissa, koska kokeiluerä). Pussi 0.50eur.

Tavallisia salmiakkilakuja

Ostin noita yläolevia useampi, kuvasin vain yhden kutakin lajia. Lopuksi vielä ihanat lakukorvikset. Ovat tosi kevyet, olisivatko puuta tai jotain muovia. Ne kustansi 10 eur.

Jyväskylään päästyämme menemme hotelliin viemään tavaramme ja lähdimme heti kiertelemään kaupunkia.

Forumista ostin jonkun verran vaatteita; 3 kesämekkoa (Veromoda), pinkki farkkutakki pidempää mallia (Veromoda) ja teknisiä treenipaitoja (Stadium). Lisäksi kesäisen, ohuen aamutakin ja samaa kangasta yöpaidan (Cubus).

Uhkaavan tummat pilvet kiersivät kokoajan taivaalla, mutta koko matkana emme kastuneet. Kerran oli satanut, kun olimme syömässä.

Kun minä olin shoppailemassa, mies istui ravintolassa sen aikaa. Näin kumpikin oli tyytyväisiä 🙂

Ostin myös kaksi kaunista, kesään sopivaa kynsilakkaa (Cubus). Tuolla vaaleanpunaisella lakkasin kynnet sitten töihin tuon loman jälkeen.

Tämän hauskan käsityylettimen ostin Flying Tigeristä ( 2 eur). Muistelin viime kesän helteitä…

Löysin cityhirven.

Pizza Hut on meidän lempipaikka, mistä sellainen vain löytyy, sinne mennään. Ei ole ennen Suomessa tullut vastaan. Ulkomailla on syöty monessakin eri paikassa. En edes ollut ajatellut, että Suomestakin löytyisi.

Kolmen lihan pizza. Ennen sen nimi oli Meat lovers, nyt Meat feast. Otamme sen aina pannupizzana. Nälkä oli mieletön. Jaksoin vain kolme palaa. Yhden otin mukaan. Se maistui juuri siltä kuin muistinkin. Ai että oli hyvää.

Sitten löytyi harjun portaat. Vähän venyttelyä ja juoksi ne alhaalta ylös. Mielellään olisin juossut muutaman kerran, mutta vaatteet eivät oikein sopineet juoksuun, varsinkaan tuo pitkä neuletakki.

Tämän jälkeen minun kuvaajani sai palkkionsa ja menimme hänen haluamaan baariin juomaan yhdet jos toisetkin. Siitä sitten seuraavassa postauksessa enemmän 🙂

perhe ostokset ravintolat paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *