Kaksi pakettia

Sähköpostiini kilahti taas tarjouksia. Niitä käytän usein hyväkseni. Harvoin, melkeinpä voisi sanoa en koskaan, tilaan normaalilla hinnalla mitään. Nyt tilasin paketit Oriflamelta ja Yves Rocherilta.

Nuo oikealla olevat huulikiiltojen näköiset putkilot ovat nestemäisiä luomivärejä, jotka luomilla muuttuvat jauhemaisiksi. Näin muistelen esitteessä olleen.

Näiden kolmen kynsilakan käyttöä jo odotan. Niillä ei lakata koko kynsiä, vaan tehdään koristeita niihin; kukkia, pilkkuja, viivoja jne. Niissä on ohuet siveltimet.

Yves Rocherin paketti piti sisällään taas aivan erilaisia tuotteita. On voidemaisia hajuvesiä kaksi kappaletta. Tuo punainen oli parempi tuoksu. On body mistejä eli vartalotuoksuja, aurinkorasvaa, kosteusvoidetta ja huulirasva. Pieni kylmälaukku vaikka parille tölkille. Osa näistä kummastakin paketista menee tyttärilleni lahjoiksi. Tyttäriä minulla on kolme, samoin kuin poikiakin.

Kävin tuossa jo jokunen viikko sitten keskimmäisen tyttären luona keräämässä punaisia viinimarjoja. Saan tehtyä vispipuuroa!

Mahtava omenasato heillä tänä vuonna! Niin herkullisen näköisiä.

Tämän jälkeen lähdimme tyttären kanssa 1.5h lenkille! Aurinko paistoi ja tuli hiki. Kuvailin matkalla muutaman sienenkin.

hyvinvointi ostokset meikki piha-ja-puutarha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *