Kampaajalla

Minä käyn kerran vuodessa kampaajalla. Pätkäisen kerralla pois vuoden kasvut eli 10-15cm. Kampaajakäynti on siis minulle tapahtuma isolla T:llä.

Olin varannut ajan tälle päivälle klo 13.30. Aurinko paistoi, tosin paistaa yhä vieläkin ja on kuuma. Päätin lähteä kävellen tuolle noin kilometrin matkalle. Tietysti ajoissa, koska ei ole kiva juosta ja saapua hikisenä perille. Tiedättehän sen, kun reippailet helteellä ja sitten pysähdytään, niin alkaa hiki virrata. Sen halusin välttää ajoissa lähtemisestä.
Pyysin miestään kuvaamaan edellisenä iltana hiukseni parvekkeella. Tässä näkyy siis hiusten pituus lähtötilanteessa.

Koska lähdin ajoissa, oli minulla aikaa myös kuvailla matkalla. Yksi kukkanen.Toinen kukkanen.Tänä kesänä olen nähnyt joka kerran sulan maassa, kun olen lähtenyt jonnekin kävelemään. Se on aivan uskomatonta. Vuosiin en niitä ole nähnyt yhtään ja tänä kesänä kokoajan, myös Tallinnan reissulla.

Niinhän sitten näin niitä tällä kampaajareissullakin. Ensimmäinen sulka.Toinen sulka.Kolmas sulka.Kolmas kukka.Neljäs sulka.Viides  ja kuudes sulka.Neljäs kukkanen.Seitsemäs sulka.Viides kukka.Ai apua! Minunhan piti mennä kampaajalle, eikä jäädä kuvaamaan kukkia ja sulkia! Niinhän siinä kävi, että minun piti juosta loppumatka ja saavuin sitten hikisenä kampaajalle. Näinkö minä tämän suunnittelin? Ei, vaan juuri tämä piti välttää, lähtemällä ajoissa. Voi minua onnetonta…

No hiukset saatiin kuitenkin leikattua. Siihen ei onneksi vaikuta se, onko asiakas jäässä vai hikinen 😀

Kotimatkalla meinasin loikata aidan yli syömään vadelmia, niin herkullisilta ne näyttivät!

Löysin kuitenkin kivoja kukkia, joita keräsin pienen kimpun, kunnes huomasin, että niitä on lisää ja keräsin isomman kimpun. Hyviltä näyttävät maljakossa.
Miehen laitoin taas kuvaamaan hiukseni parvekkeella. Kyllä siitä pätkä lähti pois 🙂

Sellainen käynti tänä vuonna. Ensi vuonna sitten uudestaan 😀

kauneus mieli hyva-olo paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *