Kaunis päivä

Putinin sekoittaessa maailman rauhaa, yritämme elää mahdollisimman normaalia arkea (vaikka asiat mielessä pyörivätkin). Nautitaan viikonlopuista ja kauniista aurinkoisista päivistä.

Ilmassa, varjossa oli pientä pakkasta. Auringon paisteessa +10 astetta. Tuntuu niinkuin kevättä olisi jo ilmassa hiukkasen…

Syömään valmiisiin pöytiin teki mieli.

Ilmainen alkupala.

Minä otin hampurilaisannoksen. Otan sen aika usein. En tiedä miksi. Joskus vaan tekee niin kovasti mieli. Yhtähyvin olisin voinut ottaa tuon terveellisemmän muikkuannoksen. Sekin on niin hyvää.

Uusia hennon vaaleanpunaisia tulppaaneja kotiin <3

Yhden kerran kirjoitan maailman tilanteesta tännekin. Toivon, että Putin pysäytetään mahdollisimman nopeasti. Rauhaa maapallolle, aivan jokakolkkaan rukoilen <3

Kevät tulee silti, olipa maapallolla asiat kuin hyvin tai huonosti. Se ilahduttaa. On jo maaliskuu <3

koti ravintolat ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Maailman tilanne huolestuttaa, mutta samalla on pakko keskittyä arkeen ja niihin elämän ihaniin asioihin. Sekä auttaa sen minkä voi!

    Aurinkoiset päivät tuovat jo kevättä mukanaan. Aurinko lämmittää ja kadut sulavat. Rakastan myös sitä miten aamuisin on jo valosaa ja illallakin yllättävän pitkään!

    https://naissanelioissa.wordpress.com/

    1. Valoisuus ilahduttaa mielettömästi <3
      Heräsin tänä aamuna klo 04.40 ja heti mieleen pamahti UKRAINA ja SOTA, ne unet loppuivat siihen. Nukkuukohan Putin yönsä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *