Kevään varma merkki

Ihan varmimmista varmin merkki on keväästä leskenlehden löytäminen. Minä löysin ensimmäisen 21.04.2022. Työmatkalla kotiin. Ojan reunalla. Siinä niitä oli, vaikka kuinka monta. Oli varmasti ollut jo muutaman päivän ajan, mutta en ole etsimällä niitä etsinyt. Nyt vain sattui silmiini. Tulin niin iloiseksi, että olisin voinut vaikka kiljahdellen tanssia ”sä olit kevään ensi kukkanen, sain poimia mä sinut…”jne.

Minä jätin ne kasvamaan. Kestävät pidempään hyvänä.

Illalla menin tunnin lenkille tyttäreni kanssa. Jäät näyttivät lähtevän vauhdilla. Oli tyyni, oli lämmin. Ihana ilma kävellä. Nautimme kummatkin niin paljon.

Viikonlopun herkkuina minulla on lakuja, lakupalloja. Nämä on tosi hyviä, jos vain lakuista tykkäät.

Nyt onkin jo vapunaatto. Hurjan nopeasti sekin tuli. Huono vuosi, kun ei tullut edes ylimääräista vapaapäivää..ne nimittäin aina piristävät.

Tänä vuonna ostin itselleni uutuuksia vappujuomiksi eli ei alkoholipitoinen vappu tiedossa👍🏻😀. Tavallista pepsimaxia minulla on aina lisäksi.

Hyvää vappua kuitenkin!

hyvinvointi tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (2)
  1. Meillä sataa perinteisesti lunta nyt vappuaattona, mutta mitäpä siitä – iloitsen heliumpallolaumastani lämpöisessä olohuoneessamme. Vappu on juhlimisen kannalta menettänyt merkityksensä sen jälkeen kun lapset kasvoivat ulos kekkeri-iästä. Kalenterinmukaisista ryyppäjäisistä en ole ikinä tykännytkään.

    Oletko muuten testannut jo uuden sokerittoman KIRSIKKAjaffan…

    1. Ei meilläkään vappua ole enää vietetty. Ilman lapsia en viitsi edes munkkeja paistaa, vaan tilasin 6 munkkia. Itsetehtynä, kun niitä tuli kymmeniä…
      En muuten ole maistanyt. Sitä pitää seuraavaksi ostaa😋

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *