Kuopiossa, jatkokertomus

Kuten viime postauksen loppuun kirjoitin, Kuopion lomapostaus saa jatkoa. Olin siis yksin hotellihuoneessa perjantai-iltana, kun mies lähti laskettelurinteeseen. En pitkään jaksanut olla siellä, kun mieli teki lähteä kävelemään. Oli tullut jo pimeää. Kuopiossa oli täysi talvi ja pikku pakkanen. Hyvä kävellä. Kuvassa Kuopion kaunis kirkko.

Puiston halki kävellen pienessä lumisateessa…Täysi talvi, kuten kuvista näkyy. Ei ole edes aurattu. Sitten keskelle talvea tulee lämmitetty katu. En oikein osaa sanoa, että onko siinä järkeä.Sitten kauppahalli, Velj mies-patsas ja talvinen karuselli, sekä hieman jouluakin. Kuuluisa Kuopion tori.Muutamassa kaupassa kävin katselemassa ja sitten takaisin hotelliin.Hotellin käytävä muuttui synkeästä valoisaan ja meidän pinkki ovi.Mieskin palaili laskettelemasta punaposkisena. Sitten olimmekin jo nälkäisiä, joten syömään 🏃‍♀️. Kumpikin otti pihvit. Minä grillipihvin ja mies pippuripihvin. Niin hyviä😋.Meidän pöydän päällä olevassa lampussa oli keltainen valo, siksipä kuvat ovat niin keltasävyisiä.

Minä otin jälkiruuaksi lämmintä suklaakakkua ja jäätelöä. Mies taas jäätelöä ja ja irish coffeen.Huoneeseen kävellessä nappasin vielä muutaman kuvan.Päivä oli kiva, todella kiva. Ihania tälläiset minilomat💗

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *