Kuopiossa yksi yö

Koska yhä kesälomalla ollaan, päätimme lähteä Kuopioon yhdeksi yöksi, ihan vain, koska voimme. Kun työt taas alkaa, niin sitten ei voi noin vain lähteä. Kaunis päivä olikin ajella. Pysähdyimme ostoskeskus Matkukseen. Siellä laitoimme auton lataukseen ja silloin näinkin päivän ensimmäisen sulan. Niinpä tietysti. Ei mennyt sekään päivä ilman sulkaa :).
Ikean baarissa söimme vähän välipalaa, että jaksamme jatkaa kiertelyä. En tällä kertaa ostanutkaan paljoa; yhden mekon Vilasta (se näkyy päälläni Kuopion kuvissa myöhemmin), sandaalit Stadiumista, farkut ja muutaman sisustustavaran ( niistä otin hotellissa kuvia tähän).Tuo lasinen tulee minun korvakoruille ja sitä edellinen teline kaulakoruille.
Sitten lähdimmekin ajamaan kohti hotellia. Meillä oli huoneessa sauna. Tykkään, kun saa saunoa omassa saunassa. Kaikissa hotelleissa ei tätä mahdollisuutta ole, Puijonsarvessa on.Kohta jo lähdimmekin kaupungille kiertelemään ja katselemaan. Sisälläni oleva akrobaatti heräsi myös eloon 😀Nälkäkin tuli. Syömään piti päästä. Hyvää ruokaa ja jälkkäri oli niin herkullinen. Nam. Syönnin jälkeen kävelyä. Huoneessa saunomista ja hyvät yöunet on taattu…ZZZZZzzzzzKyllä kesäloma on ihanaa!

Kommentit (2)
  1. Me olisimme yöpyneet omalla lomasellamme juurikin Puijonsarvessa, mutta oli mokoma täyteenbookattu. Ajettiin sitten Mikkeliin 😀

    1. Toisella kertaa kertaa sitten! Mikkeli on kanssa ihan kiva 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *