Lettuja ja uusi takki

Kun Sokos mainosti, että kaikista jo alennetuista vaatteista saisi vielä lisäalenuksen -20%, puin välittömästi ulkotakin päälle :D. Lähtihän se mieskin mukaan. Hän jopa ostikin; paidan ja sukkia.

Minä en löytänyt mitään, kunnes näin tämän muhkean ja samalla niin pirteän takin. Tiesin heti, että tämä on minun. Tunsin myös takin sisällä, että tällä em tule kovillakaan pakkasilla palelemaan.  Se olikin sitten ainoa, jonka ostin. Lähtöhinta oli 150 eur, sain sen 70 eurolla. Ai että tykkäsin.

Niin ja minullahan on yhä vieläkin se tapa, että jos ostan yhden, on kaksi laitettava pois. Joten vaatemäärä vain vähenee, kun ostan lisää.

Ruuaksi teimme illemmalla ihan vain hernekeittoa jauhelihalla ja jälkiruuaksi lettuja. Perusruokaa, mutta niin hyvää.

Kokeilin kolmea hilloa lettujen päälle. No mansikkahillohan on aina hyvää, ei sitä voi muuttaa. Tällä kertaa ihastuin hurjasti viikunahilloon. Söin monta lettua sen kanssa. Ehkä enenmmän kuin mansikkahillon kanssa. Vihreä kuula-marmekadi oli kamalaa, ei sopinut yhtään letuille. Ehkä kokeilen sitä seuraavaksi paahtoleivälle. Viikunahillokin sopi niin hyvin päähtoleivälle…

Hernekeittoa jäi minulle vielä arki-iltojen  ruuaksi. Mikäs siinä. Töitten jälkeen on hyvä saada nopeasti ja helposti ruokaa. Yleensä silloin on aina jo kova nälkä.

muoti ostokset paivan-tyyli ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Takin väri on erittäin viileä. Se sopii sinulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *