Makkarakeitto

Tein Pitkästä aikaa makkarakeittoa. Siitä on vuosia ennen tätä. Miksi ihmeessä, koska keittohan oli super hyvää!

Tein sen verran ison kattilallisen, että sain syödä siitä arki-iltoina töiden jälkeen monta kertaa. Mikä sen parempaa ja helpompaa. Lämmittäminen ja valmista!

Pitää alkaa tehdä keittoja useammin. Ne on helppo tehdä. Halpoja. Hyviä ja riittoisia.

Lautasena kirpparilta löytynyt lautanen tai onhan niitä useampi. Englantilaista tekoa. Tykkään siitäkin.

Minulla on kevättä jo kovasti rinnassa. Lumet pois äkkiä ja keväisemmät vaatteet esille!

Tämä on alkukuussa otettu kuva auringonlaskusta. Kaunis, yhä talvista silloin.

koti hyva-olo diy ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Markku Kanninen
    17.3.2023, 22:44

    Makkarakeitto: Paistan pannulla makkarapalojen pinnat kiinni (melko tummiksi). Antaa keiton liemeen ”syvyyttä”.
    Maustepippureita 6 kpl. ja merisuolaa. Mökkinopean keiton värkkään pakaste perunakeittoaineksista. Takuu: Huomenna vieläkin parempaa !

    1. Niin muuten minä unohdinkin tuon makkarapalojen paistamisen kokonaan. Näin siinä käy, kun ei ole tehnyt vähään aikaan… hyvä kun muistutit👍🏻😃. Se on totta, että keitot vain paranee vanhetessaan😋

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *