Matkus

Kuopion reissun viimeisenä aamuna, hotellin aamupalan jälkeen, kävelimme vielä torille. Laitoin päälle ensikertaa Vilasta ostamani mekon. Nyt vain häiritsi, kun olin syönyt niin paljon aamupalalla, vatsa oli turvoksissa.

Olin jo edellisenä päivänä päättänyt ostaa torilta kotimatkalle herneitä. Ne olivat niin halpoja. Ostin sen kaksi litraa. Rakastan herneitä. Ne kuuluu minun kesääni.

Kävimme myös Kuopion kauppahallissa sisällä. Siellä kuvasin videon, jonka julkaisin instagramissa. Tuo sammakko on kauppahallin ulkoseinästä😍.

Sitten matkamme jatkui Matkus-ostoskeskukseen. Halusin löytää pojallemme college-housut. Halusin myös käydä Flying tig ja jossain sisustuskaupassa. Ehkä pikainen käynti Ikeassa?

Matkahan ei ole pitkä, noin 15-20 km.

Matkukseen oli tullut Normal- kauppa. Olin sellaisessa käynyt jo vuosi sitten kesällä Tampereella ja muutama viikko sitten Triplassa. Sieltä löytyy aina jotain kivaa halvalla. Ananassukkia en voinut vastustaa🤩, tykkään siis hullusti ananaksesta hedelmänä ja kuviona. Nuo ministi pakatut pyyhkeet tulee minulle treeneihin hikipyyhkeiksi.

Löytyihän sieltä karkkia, shampoota, hammasharjoja jne. En niitä alkanut kuvaamaan. Flying Tigeristä ostin minun lempikarkkeja monta pussia ja tämän maljakon. Siinä oli jotain, josta tykkäsin😍

Tässä sama maljakko keräämieni luonnonkukkien kanssa🤩

Lisäksi kävin H&M-homessa. Sieltä mukaan lähti jokunen tarjoiluastia ja koristetyynyjen päällisiä. Jokusen vaatteenkin ostin itselleni ja pojalle löytyi housut (itseasiassa kolmet😃).

Ikeassa käytiin vain nopeasti katsomassa, onko jotain kivaa tarjouksessa. Oli kyllä. Tuollainen kiva tarjoilulautanen. Sopii hyvin väreiltään meille🖤🤍🖤🤍. Minä söin lopuksi pehmiksen ja mies pari hot dogia.

hyvinvointi ostokset paivan-tyyli matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *