Milanon ostokset

Nyt sain vihdoin aikaiseksi tehdä Milanon ostoksista postauksen. Olimme siellä siis heinäkuussa 2022. Sieltä olikin jo jokunen postaus aikaisemmin. Nyt vasta tämä.

Käymme aina Hard Rock Cafessa, jos sellainen matkalla tulee vastaan. Minulla on jo aika monta t-paitaa eri kaupungeista. Milanosta löytyi myös Hard Rock Cafe. Menimme sinne syömään erään piiiitkän kävelyn jälkeen. Ruokailun jälkeen ostin t-paidan.

Yleensä ostan paidan M (S)-kokoisina. Tämä oli kuitenkin niin hurjan kapea (en tykkää tiukoista paidoista), niin otinkin sen L-kokoisena.

Milano on kallis kaupunki. Joku sanoi, että Italia kallein. Halusin silti ostaa nuo kengät, vaikka alennuksien jälkeenkin jäi vielä hinnaksi yli 40€.

Meinasin ensin, että säästän ne kotiin, mutta sitten ajattelin, että pitäähän Milanosta ostetuilla kengillä kävellä Milanossa! Joten laitoin ne kauppareissulle. Totuttelin niitä omiin jalkoihin jo paikan päällä😃

Ruokakaupasta voi tehdä kivoja löytäjä. Usein vielä halvemmalla. Niin tein minäkin; italialaisia karkkeja kotiin, ihanat blingbling rantaläpökkäät ja Milano-laukkukin oli aika makee…

Zarasta ostin pari paitaa syksyksi.

Kikossa oli hyvät alennusmyynnit. Halusin ehdottomasti käydä siellä. Jotakin löytyi…

Käyn myös aina Sephorassa, kun sellainen tulee vastaan. Tuo melkein paperinen (68% paperia) meikkipussi sisältöineen maksoi vain 9.90€, oli hyvä tarjous.

Tämä Sephoran pieni meikipussi on 68% paperia. Kestävää kierrätystä.

Lisäksi ostin sieltä kosteusvoiteen ja vesimelonin tuoksuisen puhdistusaineen. Sitä olen käyttänyt kasvojen pesuun. Posket kuin posket😃. Hyvä tuoksu nimittäin jää…

Olihan siellä kauppoja joka lähtöön ja paljon niitä kiersinkin, mutta läheskään aina en ostanut yhtään mitään. Ihailin vain.

muoti ostokset ruoka-ja-juoma matkat
Kommentit (2)
  1. ”Butt polish” – kaikkea sitä keksitäänkin… Puhdistusainetta ei nyt ehkä ensisijaisesti ole suunnattu kasvoille.

    1. Posket kuin posket😂. Ei minun pehva mitään noin tuoksuvaa tarvitse, mutta sopii kasvoille niin hyvin…kokeilu osoitti näin👍🏻😃

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *