Minireissu Jyväskylään

Viime viikon perjantai alkoi niinkuin jokainen arkipäivä. Seitsemäksi töihin. On meillä kuitenkin liukuva työaika eli klo 06.00 – 09.00 välillä pitää tulla töihin. Tykkään mennä aikaisin, pääsee myös aikaisemmin pois 👍🏻😃.

Työmatkalta (aamulla) otin kuvan auringosta pilvien takaa. Oli tulossa taas hellepäivä.

Työpäivä kului ihan mukavan nopeasti tuonne klo 11, jolloin lähdimme pois. Me olimme menossa Jyväskylään, jonne poika oli juuri muuttanut, koska pääsi sinne opiskelemaan. Pojan pyörä ei ollut mahtunut muuttokuormaan, joten se meillä oli mukana.
Ainoa pysähtyminen oli melkein perillä, Vaajakosken ABC:llä.

Hotellihuone oli ihan kiva.

Olipa ihana nähdä taas poikaa, vaikka muutosta ei ollut viikkoakaan!  Mukava oli myös nähdä pojan asunto. Pieni yksi keskustassa (20m2). Koululle vain 400 metriä. Pojan asunnossa laitoimme tauluja/kelloja ym. seinille. Sitten lähdimme syömään. Hampurilaisia teki mieli. Poika sai valita minne mennään.

Kun olimme syöneet poika lähti jo kotiinsa me hotelliimme. Sovimme tapaavamme seuraavana päivänä, kun menemme ostamaan pojalle Prismasta suihkuverhon ja pyykin pesukoneen.

Minä halusin Forumiin shoppailemaan jotain syksyksi.

Löytyihän sieltä syksyvaatetta.Kävin vain Vero Modassa, koska löysin sieltä kaiken. Ostin toppalaukun, joka sopii hyvin ostamani kevyttoppiksen kanssa. Pari neuletta vajaa mittaisilla hihoilla lähti myös mukaan sekä mustat ja siniset farkut, joita en kuvannut.

Näin niin söpön vaaleanpunaisen talon, piti ihan kuvata💕.

Aamulla aamupalan jälkeen lähdimme hakemaan poikaa. Ajoimme Seppälän Prismaan. Aamupalalla tuli tankattua kunnolla (taas)…

Oli ensimmäinen kerta, kun hotellin aamupalalta sai kokonaisia kristallipullia.

Ihan ensimmäisenä vein pojan XXL-urheiluliikkeeseen.

Söpösti kikattavia voimistelijatyttöjäkin näkyi. Esitystä emme jääneet katsomaan vai liekö jo olivat esiintyneet. Jotkut lasten päivät siellä oli menossa.

Kauppakeskuksesta lähdimme ostosten kera pojan kotiin asentamaan sitä pesukonetta. Hiki siinä tuli, pieni asunto ja lämpöä 28 astetta. Sitten laitoimme ensimmäisen koneellisen pyörimään.

Siinä vaiheessa me sitten lähdimme kotimatkalla. Helle jatkui. Otin muutaman kuvan liikkuvasta autosta.

Huomaa, siellä on lehmiä!!

Pysähtyminen jälleen ABC:llä ja samalla käynti Marimekon Outletissä.

En ihan ilman ostoksia päässyt. Maltillisesti ostin kuitenkin vain pienen tarjoululautasen. Siihen mahtuu esim. 2-3 pullaa..

Illalla lähdin vielä tyttären kanssa 1.5h lenkille. Kului lähes 500 kacal.

Mahtava lenkkeilymaasto, järven reunaa pitkin. Ei tosin kokoajan…

perhe ostokset ruoka-ja-juoma ravintolat
Kommentit (2)
  1. Uutta syksyyn – Kolmas kerta toden sanoo...vai eikö? | Lily
    7.9.2022, 07:00

    […] Takin, toppalaukun ja pari neulettahan ostin jo Jyväskylänreissulta aikaisemmin. Tästä voit käydä katsomassa ne. Tosin en nyt etsimällä etsinyt, mutta en myöskään voinut vastustaa, […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *