Muutama joululahja

Työnantaja ostaa meille aina joululahjan. Koko Suomen henkilökunta saa samanlaisen. Minä ja mieheni olemme saman firman palveluksessa. Istumme vain ihan eri taloissa. Joululahjat saamme samanlaiset. Tänä vuonna paketissa oli Pentikkiä. Kaksi poromukia ja porokuvioinen piirakkavuoka. Nämä saimme siis tuplana. Pakettiin kuului myös kahvi ja mustikkatee. Nämäkin tietysti kahtena kappaleena meillä. Paketti oli ihan kiva.Olimmekin jo saaneet aikaisemminkin tätä samaa sarjaa. Kaksi tuollaista kulhoa (vasemmalla) ja sitten vielä kaksi sellaista murokuppien kokoista kippoa tai neljähän niitä meille tuli, mutta ne vei tytär mennessään. Niissä pikku kipoissakin oli nuo porot.Lisäksi olen saanut tänä korona vuonna monta delicard-lahjakorttia työni puolesta, joilla voi itse valita netissä tietyistä tavaroista tai ruuista. Olen jo kahdella kortilla tilannutkin. Toisella tarjottimen ja toisella neljä vasikan file-pihviä. Pihvit tulevat 30.12 kotiin kuljetettuina. He soittavat sitten kellonajoista. Tarjotin tulee postiin. Niistä ehkä teen oman postauksen.

Lisäksi sain pellavapyyhkeen eräältä business-kumppanilta.

Eräs alihankkija toi minulle kahvipannun. Oikein Muurikka merkkisen. Mukana on kuulemma myös ritilä, jonka voi laittaa nuotioon ja pannu päälle.Ihana tuo kahva, sellainen piparkakkukuvioinen.

Sain myös mieluisan toisenkin paketin. Siinä oli kolmenlaista kahvia ja teetä. Itse en ole koskaan juonut kahvia, joten nuo menee miehelle, paitsi tuo maustettu, sen saa nuorin tytär, joka tykkää kovasti tuollaisista. Lisäksi kassissa oli boxi vihreäkuulakonvehtia. Ne ovat tosi herkullisia.

Juomistakin tuli. Otin kuvan työpaikalla.
Siskoni minulle tekemästä joulukalenterista löytyi maailman kaunein joulupallo. Rakastan kimallusta ja sitähän siinä riitti <3 ja sametti tekee siitä jotenkin ylellisen.

Olen näihin tosi tyytyväinen, enpä muuta enää toivokaan.
Olen lahjani jo saanut.

Nyt nautin vain joulun odotuksen joka sekunnista täysillä. En halua hukata hetkeäkään.

Ps. lakkasin tälläiset juhlakynnet itselleni jouluksi. Hieman kimallusta.Rauhallista joulua kaikille 🎅🏻🕯

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *