My day

Lauantait ovat ihania päiviä. Saa nukkua ja viikonloppu on vasta aluillaan. Eilen nukuin klo 09.00 asti. Touhukas päivä oli tulossa, vaikken sitä aamulla vielä tiennytkään.

Aamupalan, meikkauksen, normaalin siivouksen ym. jälkeen lähdimme käymään markkinoilla. En nyt mitenkään erityisesti välitä niistä, mutta onhan vähän erilaista tekemistä. Erittäin harvoin ostan niistä myöskään mitään. Tällä kertaa ostin vähän lakuja. Nimenomaan metrilakuja. Kaksi mintun makuista, yhden salmiakin, vesimelonin ja persikan.Päivä oli tosi lämmin. Tuli aivan hiki kävellessä ympäriinsä.Tuo villatakki oli aivan liikaa.Ihmisiä oli valtavasti. Aivan kuin koronaa ei enää olisi. Tosin olimme ulkona, emme sisätiloissa. Myytävää oli paljon. Sitä samaa kuin oli jo vuosi kymmeniä sitten.Me :). Tuo oli vahinkokuva. Huomasin vain sellaisen olevan kuvien joukossa, heh.Kaikista hauskinta oli, kun keksin alkaa kuvaamaan Pikachuja. Ne olivat niin muotia, kun muksut olivat pieniä.Markkinoiden jälkeen menimme kotiin. Minä lähdin keräämään puolukanvarpuja syksyasetelmiin takapihalta.Löysin ihmeekseni vielä mustikoita. Keräsin niitä vähän pakkaseen ja osan söin jo metsässä suoraan suuhuni.Tein yhden asetelman ulos pöydälle. Keräsin kanervia ja pystyyn kuivuneita kukintoja.Lisäksi keräsin heiniä pariin astiaan.Löysin myös puna-apiloita maljakkoon. Voi miten ihanaa<3Parvekkeelta otin parvekelaatikoista pois pelargonit ja keräsin niihin ihan vain puolukanvarpuja. Yksinkertaisen kaunista ja halpaakin :). Hauska oli tuo yksi pieni orvokki, jota en ole istuttanut, vaan on jostain siihen lennähtänyt.Sitten lähdimme syömään Subwayhin. Tykkäämme niistä sämpylöistä tai patonkejahan nuo pituutensa puolesta ovat. Minä jätin villatakin kotiin.Illalla menin vielä salille treenaamaan ja kunnon hien otinkin siellä. Tämä sali on vain naisille ja olen tyytyväinen juuri sen takia siihen. Viihdyin tuolla pari tuntia.

Kommentit (7)
 1. Hmm..mie olisin voinut ostaa tuollaisen Pikachu-hatun! Siinä olisi kollegojen kahvit menneet väärään kurkkuun kun olisin tepastellut se päässäni kampukselle!

 2. Musta tuntuu, että ihan sama mitä markkinat, niin samat jutut siellä on myynnissä kuin on kaikilla muillakin markkinoilla. Ja on ollut jo 30 vuotta. 😄

  Tuollainen vain naisille tarkoitettu kuntosali on varmaan sellanen johon tulee helpommin lähdettyä!

  1. Toi kuntosali oli niin ihana verrattuna entiseen missä kävi myös miehet, niin paljon siistimpi ja jokainen desinfioi laitteen käytön jälkeen. Se toimi. Hyvä me naiset!

   1. Ja mulle tulis ainakin kauheet paineet sieklä isojen bodaaja miesten keskellä. 😂

    1. Sekin vielä…ja yksi mies haisi niin pahalle, oikein oksetti, voimakas hiki ja lika, hyi hitto! Tuijottelukaan ei ollut kivaa. Nyt on niin paljon vapaampaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *