Myrskyinen päivä

Tiesin jo etukäteen (koska säätiedotus) viime lauantaina, että myrsky tulee, mutta missä muodossa se meidän saavuttaa, oli sumun peitossa. Aamupäivä meni ilman myrskyä ja ilman myrskyn tuntua, kun siivoilimme ym. sisällä, ei ulos tullut juurikaan edes katsottua. Joskus tuulen ujellus kuului korviimme. Mies kuitenkin päätti lähteä laskettelemaan tuohon lähtirinteeseen. Minä taas tein kotona tunnin Body Pump-treenin. Mies ei siellä pitkään viihtynyt, oli kuulemma huono ilma lasketella; kovia tuulenpuuskia ja luntakin tuli vaakaan.

Ei kovin huokuttelevan näköinen keli.

Olin kuitenkin saanut postissa -25% alennuskupongin Intersportiin. Sen alennuksen sai yhdestä vaatteesta tai kengistä, myös jo alennetuista tuotteista. Sen halusin käyttää pois. Keli oli kurja. Parkkeerasimme auton melko lähelle kauppaa, mutta tuuli oli siinäkin tosi kova, ei pystyssä meinannut pysyä.

Urheiluvaatteitahan minä katselin, sillä käytän niitä  kuusi kertaa viikossa. Joten niitä kuluu ja pesussa on jatkuvasti osa. Treenipaita teknisillä ominaisuuksilla <3.

Sitten ostin PIKIMUSTAN lenkkeilytäkin (tästä sain sen -25%-alennuksen). Hieman enemmän lämpöä antaa topattu etumus ja takamus. Otinpa kuvan missa huoneessa tahansa, en siitä pikimustaa saanut. Tummansininen tuli yhdessä huoneessa:

Sitten tuli tuommonen ruskean harmaa toisessa huoneessa:

Sitten vähän tummempi:

Pikimustaa kuvaa ei tullut lukemattomista yrityksistäni huolimatta. Musta se kuitenkin on. Nyt sitten odotankin kovasti jo lenkkeilykelejä..

Samanlla reissulla uhmasimme lisääkin keliä ja ajoimme syömään ABC:lle. Otin kebab-aterian ilman minkäänlaisia kastikkeita. Oli hyvää.

Kaupan kukkia katsellessa, teki mieli itsekin ostaa tulppaaneja kotiin.

Niinpä vielä kipaistiin ostamassa kukat, kotimaiset.

Nappasin myös myrskypäivän juotavaksi uutuusmaun Pepsimax-mangon. Se muuten oli hyvää.

Minun elämä ei ole mitään super luksusta, vaan ihan tavallista elämää pienine tapahtumineen. Kuitenkin niin rakasta minulle 🙂

koti ostokset ravintolat ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
  1. Tavallinen elämä ihanine pienine juttuineen on parasta! ❤

    Pidän tuosta maljakosta tulppaaneineen!

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/03/31/maaliskuu-toi-auringon-ja-koronan/

    1. Kiitos. Minä myös tykkään lukea ihan tavallista elämää suruineen ja iloineen❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *