Olihan yö

Onneksi olen kesälomalla, ONNEKSI. Katsoin nimittäin eilen tallennuksia TV:stä klo 02.00 asti ja sitten menin nukkumaan. Kello 03.00 katsoin kelloa, ei uni tule millään. Kello 04.00 katsoin kelloa. Puoli tuntia vielä jaksoin pyöriä sängyssä, sitten nousin ylös. Mies kyllä kuorsasi.
Olen jostain lukenut, että pitäisi nousta ylös, jos uni ei tule ja mennä sitten uudestaan, kun väsyttää. Johan olin pyörinyt 2.5 tuntia sängyssä, joten ylös vaan.

Kello tuli kuusi. Kello tuli seitsemän. Puoli kahdeksan aikoihin mies heräsi. Ihmetteli, että en ollut nukkunut koko yönä. Hän ei ymmärrä sellaista ollenkaan, koska nukahtaa kahdessa sekunnissa siitä, kun tulee nukkumaan. Olen aina ollut kateellinen tuosta taidosta. Hän tekee sen myös lentokoneessa, bussissa, ihan missä vain.

Kello kahdeksan päätin mennä uudestaan nukkumaan, koska pitäähän minun nyt vähän nukkua. En millään meinannut saada nytkään unta. Pyörin ja pyörin. Lopulta kuitenkin nukahdin. Sain nukuttua 2.5 tuntia. Ei siis mitenkään hyvä yö.

Söin aamupalan ja ajattelin, että koska päivä alkoi huonosti, niin mitä väliä, jos jatkuukin niin. Päätin, että nyt pestään osa ikkunoista (vihaan sitä hommaa). Olen sitä pitkittänyt ja pitkittänyt. Siirtänyt eteenpäin, vaikka minkälaisilla tekosyillä.

Aloitettiin (tähän hommaan pitää aina miehen tulla mukaan) alakerrasta. Mies aukaisee ikkunat erilleen toisistaan. Irroittaa ristikot ikkunoista ja pesee ne. Kaikkea semmoista. Minä sitten pesen itse ikkunat. Alakerran vierashuoneessa on 12 ikkunapintaa, jotka sitten pesin puoli unissani. Kyllä puhtaat ikkunat ovat vaan niin kauniit!

Ulkoikkunaa ulkona pestessä huomasin, että sirot, pitkäkoipiset lukit olivat tulleet katsomaan raatamistani 😀
Tässäkin hommassa tuli hiki. Alakerran jälkeen siirryimme yläkertaan, olohuoneeseen. Siellä on vielä isommat ikkunat (plääh). Päätin, että ne ikkunat ja parvekkeen oven ikkunat pestään vielä tällä samalla kertaa, vaikka väsytti, enkä millään olisi jaksanut enää.

Oli siinä taas homma, mutta tuli tehtyä. Jatketaan sitten joku toinen päivä urakkaa. Miestä varoittelin, että on nyt tarkkana mistä kulkee, ettei törmää ikkunoihin :D. Ovat niin puhtaat, että hävisivät kokonaan olemasta, kuin ei tosiaankaan olisi ikkunaa ollenkaan. Hyvä me!
Kyllä kiiltää <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *