Omatekemää pitsaa, salaattia ja omenapiirakkaa

Vaikka kesäisin on kiva käydä ulkona syömässä, teen itse ruuan aina sunnuntaisin tai no en ehkä ihan aina, mutta usein kuitenkin. Syy on nuorin poikani, jolle on tullut tavaksi tulla syömään meille sunnuntaisin. Tämä on ollut siitä lähtien näin, kun muutti omaan kotiinsa. Myös armeija-ajan hän kävi syömässä sunnuntaisin. Isänsä hakee hänet ja minä teen ruokaa sillä aikaa. Isänsä vie hänet takaisin muutaman päivän ruokien kanssa.
Niin ja likapyykkiä ei sovi unohtaa. Pojalla ei ole omaa pyykinpesukonetta. Talon alakerrassa olisi, mutta poika sanoi, että se maksaa :D. Näin ollenhan hän tykkää, että äiti pesee ne ilmaiseksi. Toki äiti pesee. Mitäpä äiti ei lapsensa eteen tekisi <3.
Joka sunnuntain hänet siis viedään kotiinsa muutaman päivän ruokien ja puhtaiden pyykkinsä kanssa.

Hän on pyrkinyt opiskelemaan Tampereelle, joten jos hän sinne pääsee, tämä tälläinen sunnuntaivierailu loppuu. Nautitaan nyt tästä!

Viikonloppuna tein pitsaa, raikasta salaattia ja jälkiruuaksi omenapiirakkaa. Hyvin maistui kaikille. Kyllä se omatekemä on omatekemää, vaikka kesähelteillä se homma ei niin kiinnostaisikaan.

 Ja se jälkkäri…sain pakastimesta taas pois yhden pussin siivutettua omenoita.

Viikonloppu oli oikea helleviikonloppu! Sain käytettyä hihattomia mekkoja, joita en viime kestänyt käyttänyt ollenkaan.

Samat kelit kun jatkuisikin koko kesän <3

Kommentit (2)
  1. Hauska ja raikas idea tuo vesimeloni-kurkkusalaatti, pitääkin testata joku päivä.

    1. Kun katsoin jääkaappiin ja näin siellä kurkun ja vesimelonin, niin se tuntui niin täydellisen raikkaalta yhdistää ne. Poikakin tykkäsi, kun vei kaikki loput mukanaan 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *