Pizzaa

Kun teen kotona pizzaa, teen sen aina pohjaan, jonka ohje on minulla yläasteen kotitalousvihkossa. Se on niin helppo, ei edes hiivaa tarvita. Yleensä teen mallia ”kasvipizza” 😀 (joka on todella kaukana kasvisvaihtoehdosta)

Sitten se vain kaulitaan ja levitetään tomaattipyre.

Lisätään kebab.

Sitten lisätään kirnkkukuutiot.

Lisätään seuraavaksi salami.

Lopuksi Emmental-juustoraaste.

Uuniin noin 15 minuutiksi ja valmista. Helppoa ja nopeaa. Maistuu aina.

Ulkona on nyt niin ihana kävellä. Joka päivä näkee jotain uutta. Viimeksi kuvasin näitä, onko nämä nyt jotain saniaisia…Näyttävät ihan pikkuruisilta puilta. Kuin menninkäisten metsä 🙂

perhe diy ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *