Polkupyörä

Minun pyörät ovat aina olleet lasten (sanon nyt heitä tässä lapsiksi, vaikka teini-ikäisiä ja vanhempia olivatkin silloin) käytössä ja sen näköisiä ne sitten ovatkin olleetkin😱😃. Koska ne eivät olleet omia tai oikeastaan oma ostamia, niin väliäkö sillä miten niitä käsitteli. Aina saivat ne niin romukuntoon.

Viimeisen pyörän vei poika, kun muutti tänä syksynä opiskelemaan Jyväskylään. Sekin pyörä oli jo aika kurjassa kunnossa, mutta eteenpäin kulki ja kulkee yhä…Nyt kun lapset ovat muuttaneet, olen harkinnut OMAN pyörän ostoa. Sitä käyttäisin vain minä. Yksin minä.

Syksy on paras ajankohta ostaa pyörä. Keväällä ne ovat kalleimmillaan. Prismassa pyörät oli täydellä hinnoilla myytäviänä yhä. City-Marketissa kaikki pyörät -30% alennuksella. Sieltä siis ostin. Katselin himoiten valkoista, koska minulla on valkoinen uusi kypäräkin. Mies sanoi, että kaikki kura näkyy siinä hyvin. Päädyin sitten pinkkiin ( vai vanha roosa vai marjapuuron värinen, joku punasävy kuitenkin). ”Tyttöjen värinen” sen olla pitää (tai valkoinen).

Ajoin sen kotiin tai oikeastaan talutin. Ylämäkeä paljon ja pyörissä liian vähän ilmaa ja satula ihan liian alhaalla sekin. Kotiin kuitenkin se tuli. Siinä olikin auton venttiilit, joten jouduimme vielä käymään pumppuostoksilla Biltemassa.

Parvekkeella kukkiva krysanteemi on upea. Se on puhjennut kukkaan kokonaan. Miten voikin olla noin täynnä kukkia.

Syksyllä voi työkaveri yllättää ja tuoda kotiin vietäväksi luumuja😍. Kyllä kelpasi minulle😋. Nyt olen niitä popsinut joka välissä👍🏻

hyvinvointi ostokset paivan-tyyli liikunta
Kommentit (4)
  1. No kyllä nyt kelpaa! On hieno pyörä! 😊

    Meillä esikoinen on myös lainannut pyörääni, kun se on sopivan kokoinen hänellekin. Onneksi hänellä on myös ihan ikioma pyöränsä. 😄

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/09/30/lapi-syyskuun-2/

    1. Meidänkin muksuilla oli pyöriä, mutta kun ei ne tarvinnut koulumatkoilla (koulu 300m päässä), niin ei kaikki halunnut omia. Sitten alkoivatkin kesätyöt ym. ja lainasivat minulta..

  2. onnea ekasta _omasta_ fillarista 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *