Puumanako?

Mikä tuossa kuviossa on kuviossa oikein on, että sitä ei voisi pitää kuin nuoret tytöt ja ”puumat”. Itse en oikein hirveästi kuviosta välitä/tykkää, mutta kun kokeilin päälleni tätä Veromodan tunikaa tai mekkoko tuo on, niin se oli pakko saada. Tykkäsin niin paljon tuosta tunikan mallista. Ei kiristä eikä purista. Olen sitten vaikka puumana töissä, mutta siellä tätä pidin myös 😀

Tässä töissä, pukuhuoneessa otetut kuvat. Pään leikkasin pois, ettei kummalliset ilmeeni vie tunikalta huomiota😅.

Pidin sitä tunikana. itseasiassa kävin vielä myöhemmin ostamassa tämän kahdessa muussakin kuosissa ja alennusmyynneistä vielä.

Koska syksy on jo tullut, värjäsin auringon vaalentaman hiukseni välillä punaisiksi. Ei ihan tavallinen puna. Nyt se näyttää jo vadelman punaiselta. Kuvissa kuitenkin värjäys oli tehty vasta edellisenä päivänä. Tämä väri päässä voin maastoutua pihlajien kanssa 😂.

Samalla viikolla luin hauskan jutun Kuningas Charliesta. Hänhän on tunnetusti äkkipikainen. Melko kummallisia tapoja on itselleen ottanut (niin oli kyllä äidilläänkin). Englantilaisethan ovat peri vanhoillisia ja tapoihinsa kangistuneita noin yleensä…ainakin vanhemmat ihmiset.

Tämä juttu jatkui vielä, että matkoille hän ottaa mukannsa omat wc-pytyn ja paperit. Kieltämättä sai hymyn huulilleni😃

Syksyn uutuuskarkit piristää myös😋

muoti ostokset paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Kivan näköinen mekko! Ja tuo Charlesista kerrottu, hiihihi. Kaikenlaista sitä kuninkaalliset voivat vaatia. 😄

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/09/16/hormoneja-ja-vasymysta/

    1. Kun on tarpeeksi rahaa, valtaa, voi vaatiakin…Ei auttaisi minun vaatia silitettyjä kengännauhoja, paitsi jos itse sen tekisin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *