Revolution

Olen vuosien aikana tilannut useinkin Englannista Revolution-meikkejä ja jopa joulukalentereita.  Tilasin tällä kertaa melko ison paketin (ne tuli kolmessa eri paketissa), kun yhdestä olisi varmaan tullut niin valtavan kokoinen. Rahaa meni pikkuisen vajaa 200 euroa. Niistä riittää syntymäpäivälahjoihinkin monelle jotain kivaa. Omiakin tyttöjä on kolme, lisäksi kummityttö.

Kaikkia en tässä esittele, vain ne kolme luomiväripalettia, jotka tuli minulle itselleni tai yleensäkin vain minulle tulleet. Itselleni tuli myös avokadohuuliöljy ja -ripsiväri. Huuliöljyä olekin jo käyttänyt, on todella öljyinen ja hyvä. Tilasin myös setin, jossa oli myös iso teräksinen juomapullo. Samanlaisen setin tilasin myös yhdelle tyttärelleni. Olivat kaikki tarjouksessa.

No niin aloitetaan isoimmasta luomiväripaletista. Se kyllä hurmasi minut heti väreillään. Osaa kerkesin jo kokeillakin🙈Tuo paletti oli minusta aivan huippu!

Seuraavaksi esittelen hunajaisen luomiväripalerin. Sen ulkokuorikin on jo niin kaunis, kuin hunaja valuisi…Tämä onkin toiseksi suurin näistä kolmesta minulle tulleista paleteista.

Värit olivat erilaiset kuin ensimmäisessä paletissa. Se kyllä oli tarkoituskin. Tykkään laittaa luomiin välillä sitä väriä kuin paidassa/neuleessa on, kiva on leikitellä väreillä.

Välillä esittelen tuon paketin, jossa oli teräksinen juomapullo ja kaikkea kasvojen iholle kosteutta, pirteyttä tuomaan. Siitä olenkin aika innoissani. Näyttää niin hyvälle.

Tuo pullo on niin kiva ottaa treeneihin mukaan❤️
Seuraavana avokadoripsiväri, sitä en ole vielä kokeillut ja huuliöljy, joka on todella hyvä.

Viimeisenä vielä käsilaukkuun tai matkoille helposti mukaan otettava pieni luomiväripaletti. Siinä on myös mielettömän kauniit värit. Sitäkin kerkesin jo hieman kokeilla 😊

Näistä on iloa minulle pitkäksi aikaa ja uskon myös, että lahjojen saajatkin ovat tyytyväisiä.

kauneus ostokset meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *