Ruokailua, piparia ja hyasinttejä

Kävimme  (muutama meiltä töistä) ennen joulua erään firman tarjoamalla illallisella. Minä olin paikalla ensimmäisenä ja minut ohjattiin pöytään. Pitkään ei kuitenkaan tarvinnut odotella.

Minä valikoin alkupalaksi lohta ja rieskaa.

Pääruuaksi kaikki!! valikoi saman eli kunnon naudan sisäfileen. Joku otti medium plussana, joku mediumina, minä ihan kypsänä. Oli muuten hyvää.

Jälkiruokia otettiin sitten ihan erilaisia. Minulle suklaakakkua ja jäätelöä.

Meille tuli töihin lähetys Virosta. Mielettömän iso pipari. Koristeltu erilaisilla siemenillä. Ei vaan vedä vertoja suomalaisille pipareille. Kauniin näköinen kuitenkin.

Minun minikokoiset hyasintitkin kasvoivat jouluksi isoiksi ja tuo tuoksu <3 Aaah

Niin se joulukin meni. Nyt vain odotetaan uutta vuotta 2023!

hyvinvointi ravintolat sisustus ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *