Kuinka piristin itseäni sunnuntaina

Joskus on sunnuntaisin tylsää. Ei usein, mutta joskus. Tuntuu, että pitää päästä käymään jossain ihmisten keskellä. Kun saat vielä houkuteltua miehen mukaan, on ihme jo tapahtunut. Puhun tietysti pienestä shoppailureissusta.

Näin kävi meille vasta. Mies lähti mukaan. Hän osti itselleen kolme paitaa!! Ihme tosiaan.

Itse ostin 30 % alennuksesta lisää näitä Marimekon 2 dl kippoja. Olen niin ihastunut näihin. Siis nimenomaan tähän pieneen kokoon. On niin käteviä. Tällä kertaa ostin pukettia tummansinisenä. Edellisen kerran harmaana. Tykkäsin näistäkin. Muita värejä ei ollut alennuksessa.

Toki muutama vaatekin lähti mukaan ja tuollainen hauska kännykkälaukku.

Tämä kyllä piristi tosi paljon. Joskus se on tälläisestä pienestä kiinni :). Tämän jälkeen jaksoi taas hyvinkin tehdä viiden päivän työlounaat itselle (kanaa ja vihanneksia). Annostelen ne eväskippoihin valmiiksi. Töissä vain lämmitän sitten mikrossa. Kätevää. Se se vasta tympisi, jos joka päivä paistaisin pienen määrän lihaa ja keittäisin vähän vihanneksia. Kerralla kun tekee, niin loppuviikko menee leikiten 🙂

Tein myös samalla pitsan, jonka söimme sunnuntaita. Pojan haimme myös syömään meille ja hän veikin mielellään loput mukanaan :). Tässä menossa uuniin. Unohdin ottaa kuvan, kun oli valmis :D. Hyvää oli kuitenkin.

muoti ostokset diy ruoka-ja-juoma
Kommentit (2)
 1. Tuo kännykkälaukku on tosi kiva! 🙂

  Sunnuntait tuntuu herkästi vähän tylsiltä. Vaikka se on vielä täysi vapaapäivää (jos ei ole viikonloppuvuoroja), niin silti siinä tuntuu jo toisinaan se maanantain paino. Kohta viikonloppu on ohi!
  Helpottaa jos keksii päivään jotakin kivaa tekemistä! 🙂

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/08/31/olen-mielellani-suvakkihuora/

  1. Kännylaukku oli tosi kiva. Haluan kotonakin kerätä jokaisen askeleen, joten se on oltava sitten mukana kokoajan 😀

   Sunnuntaita masentaa jo pelkkä ajatus töihin menosta seuraavana päivänä. Pitäs oppia, ettei ajattelisi sitä kovin, mutta tuleehan se mieleen, kun on lounasruokia tehtävä, vaatteet valikoitava…huoh

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *