Syksyssä on ihanaa…

…pukeutuminen. Niin ja pimeät illat kynttilöineen. Siinä ne lyhykäisesti.

Minusta on ihanaa laittaa syksyllä päälle lämpimiä takkeja ja neuleita. Erityisen ihastunut olen kevyt toppiksiin. Minulla onkin niitä jo useampi. Lyhyitä, vähän pidempiä ja pitkä. Pitkä on uusin ostokseni. Sen väri on suklaa ja on Zaran tuotantoa. Minun kevyt toppiksissa (tai yleensäkin talvitakeissa) pitää olla huppu. Se ajaa hatun aseman, jos kylmä yllättää. Syksyaamuisin työmatkalla se usein yllättää. Se estää minulla myös silmien vuotamisen.
Olen niin tyytyväinen tuohon pitkään toppikseen. Nyt voin laittaa piiiiiiiiitkän villatakinkin sen alle, eikä näy helmat. Tälläistä olen kaivannut.
Toinen uusi kevyt toppikseni on Espritiltä ja pirteän keltainen. Keltainen on jotenkin ihana väri syksyyn.

Nämä takit ovat niin samanlaiset ja silti erilaiset, mutta ihania kumpikin. Tuntuu kuin päällä ei olisi takkia ollenkaan, ovat niin super kevyitä. Näitä voi käyttää vielä pikku pakkasellakin.

Pitihän minun ostaa Zarasta sitten vielä yksi jännä takki. Väri on vanha roosa ja takin pinta on kumimainen, kestää hyvin räntäsateen. Tuo on S-kokoa ja silti tosi iso ja leveä, sellainen oversize-kokoinen takki. Mahtuu alle paksu villapaita antamaan lisälämpöä. Talvitakkihan se on. Saa sitten nähdä onko oikeasti lämmin. Huppu tietysti 🙂

Muutama villapaitakin lähti samalla mukaani. Talvella en muuta pidäkään kuin lämpimiä neuleita <3 niin ja villasukkia 😀

Näillä mennään tämä talvi ja tietysti entisilläkin neuleilla on yhä käyttöä. Nyt on varustauduttu melko hyvin tuleviin pakkasiin ja koko talveen 🙂

muoti ostokset paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (2)
  1. Ihania neuleita! Ja tuo pitkä takki on kyllä hyvä. Jää pitkien villatakkien käyttö usein kotioloihin juurikin siksi, kun ne eivät sovi takkien alle!

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/10/30/niin-meni-lokakuu/

    1. Pitkätakki on tosi hyvä ostos, juurikin pitkien villatakkien takia, nyt niiden käyttöaika lisääntyy!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *