Tallinnan talot ja kujat

Olimme kesälomalla, heinäkuussa 2020 Tallinnassa. Oli ihanan kuuma koko reissun ajan. Halusin näistä kuvista tehdä oman postauksen. Kuvia on tässä paljon. Varmasti monelle tuttuja paikkoja.

Tallinnassa on niin paljon kauniita rakennuksia. Kuvailin niitä iltahämärissä ja kirkkaassa auringonvalossa. Minusta on tosi kiva kierrellä ja katsella ihan kaikkea mitä ympärillä on <3. Kun otan kuvia, jää niistä ihana muisto itselle. Ei sillä niin väliä jaksaako muut niitä katsella, koska itselle kuviin liittyy muistot.

Näissä neljässä ensimmäisessä kuvassa on Jännästi samassa kuvassa uutta ja vanhaa, raunioita ja modernia, mennyttä elämää ja nykyaikaa.

Sitten tätä muuta kaupunkia

Sitten onkin jo kuuluisan ja kauniin vanhan kaupungin kuvien vuoro. On hämärää iltaa, on päiväkuvia. Kaikki ihanasta Tallinnasta ja nimenomaan sieltä vanhasta kaupungista <3

Sydäntä lämmittää aina löytää reissuilla Suomen kaunis lippu<3

Tykkään Tallinnasta.

Kommentit (2)
  1. Mä olen käynyt Tallinnassa vain kerran, joskus työporukalla. Ruotsissa en ole ollut kertaakaan niin, että olisin poistunut laivasta. 🙈 Muuten olen kyllä matkustellut! Nuo maat vaan joihin olisi helppo mennä, niin ovat jääneet tutkimatta. 😄

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/11/15/kun-vesi-suihkusi-keittiossa/

    1. Voi että ja minusta tuntuu, että yhteen aikaan jatkuvasti käytiin Ruotsissa (vaateostoksilla) ja Tallinnassa halvoilla. Enää ei ole niin halpaa, mutta niin kiva oli käydä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *