Talvi on kaunis

Vaikka olen kesäihminen henkeen ja vereen, myönnän silti, että talvella on kaunista. Talvella voi ottaa todella kauniita valokuvia. Lumi, auringonsäteet, hiljaisuus. Silti niistä kuvista huokuu se kylmyys, miinusasteet. Kesähelteilläkin saattaa tulla vilunväreet, kun katselee talvikuvia. Hassua.

Aurinko on niin harvinainen näky sydäntalvella, että kun se vilaukseltakin näkyy, pitää heti ottaa kuvia. Taltioida kaikki kauniit värit, vaikka ei ne kännyyn tallennu ollenkaan niin kauniina kuin luonnossa ovat.

Monesti aamulla, työpaikan ikkunasta katsellessa, näkyy kaukana taivaan rannassa niin kirkkaita ja upeita pinkin ja oranssin värejä. Kun yritän zoomata kännykällä, niin värit ovat kuin vedellä laimennetut vesivärit; haaleita, mitäänsanomattomia. Laitan kännykän pois. Tyydyn vain ihailemaan ikkunasta.

Eräänä päivänä töistä tullessa, autonkyydissä, huomasin kuinka aurinko oli laskeutumassa. Valo kuitenkin paistoi vielä puihin. Onneksi olimme risteyksessä odottamassa vihreän valon vaihtumista, niin nappasin muutaman kuvan. Valo kultasi puiden latvat. Ihania. Lumoava näky.

Kaunista.

Kotipihalle päästessä ei auringosta ollut enää tietoakaan. Kotipihalla oli sen sijaan minä 😂…ja

… lukemattomat jäniksen jäljet🐰

hyvinvointi ajattelin-tanaan paivan-tyyli hyva-olo
Kommentit (2)
  1. Talvella auringonpaiste on kuin joku ihme. Viime viikonloppunakin oli aivan ihanat kelit ja oli pakko painella ulos kun aurinko näkyi!

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2021/01/22/tama-vaaristynyt-maailma/

    1. Se on ihmeellistä ja se vain kiehtoo ja tulee sellainen ”pakko mennä ulos”-olotila👍🏻

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *