Tämä kesä, rakastan sitä!

Siis tämä kesä, se on ollut niin ihana. Nyt en edes kaipaa Kreikkaan, Espanjaan. Täällä on yhtä kuuma. Kokoajan hiki pinnassa (paitsi töissä, jossa on tehokas ilmastointi). Rakastan jokaista putoavaa hikipisaraa ja niitä riittää. Nyt en voi kotona tehdä HIIT-treenejä, enkä Bodypumpia. Kummatkin tein viime viikolla kokeilumielessä. Voi sitä hien määrää, ei ollut enää mielekästä. Liian raskasta. Äärirajoilla mentiin kokoajan. Ehkä jätän ne kylmemille keleille.

Nyt nautin täysillä helteistä. Kerään vaikka kukkia. Eilenkin keräsin ilahduttamaan itseäni, kun palaan töistä kotiin.

Tätä ennen olin syönyt puuron pensasmustikoiden kera. Täydellistä!

Olimme miehen kanssa ihmetelleet minne porukka vetää iltaisin aamutakit päällä. Senkin kävimme selvittämässä. 200-300 metrin päästä kotoa löytyi  suloinen pieni hiekkaranta. Sinne ehkä joskus itsekin? Ihana polku johdatti sinne.

Jonkun lauturi on jäänyt korkean veden alle.

Sieltä se pieni hiekkaranta tuli. Siis niin söpö <3

Isot sairaalarakennukset näkyvät noin lähellä. Silti pystyt uimaan puhtaassa vedessä näin lähellä kaupungin vilskettä. Viralliselle rannalle on noin kilometri matkaa. Tykkään asua keskellä kaupunkia järven rannalla.

Kun sitten lähdimme helteeseen kävelemään, muikut mielessa, kävelimmekin 10 km ja hiki oli. Aivan ihanaa! Kävelimme pitkin rantoja kierrellen ja kaarrellen, kunnes oli jo kova nälkä. Matkalla näin erikoisia betunioita, kuin niissä olisi omat valot tai kuin maalia olisi roiskunut päälle.

Muikut maistuivat niin hyville ja ihan parasta oli kun ravintolan servetit mätsäsivät täydellisesti kynsilakkaani 😀

Letut olivat niin hyviä!

Meidän parvekkeen mittari näytti +55 astetta ja keittiön +42 astetta, joten lämmintä piisasi..keräsin kuitenkin toisen kimpunkin ilmaisia, ihania kesäkukkia:

Kesä vaan on paras ja nämä mahtavat helteet!! Kelit ovat kuin kotona Kreikassa 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *