Tampereella

Nuorin tyttäremme (19v), muutti viime syksynä opiskelemaan Tampereelle, koska hän pääsi Tampereen yliopistoon yhteiskuntatieteitä, on kysellyt kovasti, että milloin tulemme käymään hänen luonaan. Nyt me sen teimme. Nuorin poikamme (21v) lähti mukaan. Matka kesti monta tuntia, joten ensimmäinen ja ainoa pysähdys oli Vaajakoskella. Söin sämpylän, mies paniinin, poika hampurilaisaterian (eivät olleet valmistuneet vielä kuvassa).Lopulta pääsimme perille. Kun Olimme kävelleet parkkihallissa muutaman metrin, näinkin ensimmäisen sulan! Ei voi olla totta! Miten se edes oli päässyt sisälle parkkihalliin?
No näkyihän niitä enemmänkin…Lopetin maahan katsomisen, koska muuten olisi pitänyt kuvata vain sulkia 😀 
Hotellihuone oli tyylikkään musta. Tykkäsin kovasti. Minäkin tulin mukaan peilien välityksellä :).Kohta jo tyttäremme tuli poikakaverinsa kanssa hakemaan meidät hotellilta. Ajoimme suoraan Prismaan, jossa he saivat ottaa ruuat mitä halusivat, me maksoimme. Poika jäi nimittäin heidän luokse kahdeksi yöksi. Me olimme hotellissa. Olihan meillä mukana niin paljon tavaraakin heille, että emme niitä olisi saaneet kannettua.

Tytär oli leiponut yllätykseksi Britan kakun ensimmäistä kertaa elämässään! Mielettömän hyvää se olikin. Nam.Olimme siellä muutaman tunnin. Aika kului nopeasti. Sovittiin treffit seuraavaksi päiväksi kauppakeskus Ratinaan. Lupasin ostaa vaatetta, jos jotain tytär tarvitsee/haluaa. Jos yhtään äitiinsä on tullut, niin haluaa :D.
Lähdimme miehen kanssa kävelemään takaisin hotellille. Otin jonkun kuvan matkalla.Käväisimme hotellissa. Lähdimme kuitenkin kävelemään vielä kaupungille, jossa meidät yllätti rankkasade. Juoksimme Hesburgerin pitämään suojaa ja samalla söimme siellä. Sade loppui ja pääsimme takaisin hotelliin kuivina. Sellainen oli meidän ensimmäinen päivä tyttäremme uudessa kotikaupungissa <3Nuo hiukset, ne vain oli kuvattava 🙂

Kommentit (2)
    1. Se on kyllä kiva kaupunki. Tykkään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *