Torikirppiksen löytö

Meillä (mieheltä) meni muutossa rikki pino syviälautasia. Vähän harmitti, mutta ei nyt sentään itkua täytynyt vääntää.
Nyt kun meillä oli torilla pihakirppistapahtuma eli yksityiset ihmiset olivat myymässä tavaroitaan livenä, niin halusin käydä siellä ehdottomasti.

Mielessäni oli ”uudet” syvät lautaset. Näin yhdessä kojussa valkoisia mustakukkaisia lautasia; syviä sekä matalia. Jätin ne sinne katsomatta enempää. Ne kyllä jäivät vaivaamaan mieltäni. Niitä myi vanha herttainen rouva. Palasin tälle myyntipöydälle myöhemmin. Otin yhden lautasen käteeni. YES, englantilaista tekoa, ei lukenut made in Taiwan tai made in China.

Hintana oli 1.20€. Sain ne syvät lautaset kuitenkin hintaan 1€/kpl, kun otin kaikki kahdeksan kappaletta. Näitä olisi ollut myös matalina, mutta meillä on niin hirveästi matalia lautasia. Samaa sarjaa oli vielä erikokoisia tarjoiluvateja/-lautasia ja kastikekulhoja. Otin kuitenkin vain nämä, joita kaipasin rikkimenneiden tilalle.
Nyt on ihanat syvät lautaset🖤🖤🖤🤩

Samana päivänä kävin vielä Lidlistä ison krysanteemin. Laitoin sen parvekkeelle🤩. Se oli -30% alennuksessa, joten hinnaksi jäi 2.10 euroa👍🏻😃. Pitäisi kuulemma kukkia pakkasiin asti.

Toivottavasti saan sen pysymään hengissä.

koti ostokset sisustus kirppisloydot
Kommentit (2)
  1. Vilhelmiina_
    8.8.2023, 18:56

    Moi, tämä on ehkä long shot, mutta myisitkö minulle yhden noista lautasista? Itsellä ollut samoja ja meni rikki ja olen pitkään etsinyt korviketta hajonneelle. Kiitos!

    1. Voi, minä olen niin huono ja laiska lähettämään mitään minnekään, joten joudun kyllä kieltäytymään tällä kertaa😀, mutta ainahan kannattaa kysyä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *