Työpaikan kesäpäivä

Meillä oli perjantaina työporukoitten kesäpäivä. Toiselta sanaltaan voisi olla virkistyspäivä. Työnantaja maksoi kaiken. No se olikin ihan parasta. Rahaa ei tarvinnut tähän varata. Klo14.00 lähti kaksi laivaa kohti saarta, jossa meillä oli makkaranpaistoa, leijonanmetsästystä, joogaa, paljon erilaista juomaa ja saunat miehille ja naisille. Niin ja mustikkapiirakkaa ei sovi unohtaa. Sitä oli paljon ja se oli hyvää😋, vaikka siitä en kuvia ottanutkaan.

Työpaikkamme sijaitsee järven rannalla ja siellä on laiturikin, josta sitten kipusimme laivoihin. Keli oli upea, aurinko paistoi ja oli lämmin.
Laivassa oli alkudrinkit, kuohuvaa, jos halusi ottaa.

Laivat ajoivat peräkkäin. Matkalla oli niin upeita maisemia. Ei niitä kuviin saanut vangittua. Yritin kuitenkin.

Saarella oli ja on yhä purjehdusseuran rakennukset ja itse saari on luonnonsuojelualuetta.

Juomista oli mukana riittävästi😂, tosin oli meitäkin lähtenyt mukaan yli 100 henkilöä. Ei suinkaan kaikki, mut paljon kuitenkin.

Minä vähän kiertelin siellä ympäristössä ja huomasin olevani upeassa mäntymetsässä. Siellä tuli hieman sellainen epätodellinen olo. En oikein osaa selittää. Se kaikki oli niin jylhää ja upeaa, maagista.💚.

Kuvasin  päämökin sisältä kuvan. En muita rakennuksia tutkinut ollenkaan, enkä saunonut.

Alkoi jo nälkä olla, joten makkaranpaistoon…siellä oli kaksi kotaa sitä varten. Teetä ja mustikkapiirakkaa jälkiruuaksi. Maistui ja nälkä lähti kahdella makkaralla.

Elävää musiikkiakin oli. Kaksi nuorta taidelukion poikaa soitti kitaralla ja lauloivat meille se muutaman tunnin ajan.
Kolme tuntia vierähti siellä ja sitten alkoi laivamatka tai -matkat, koska yhä kaksi laivaa, takaisin kaupunkiin.

Kaupunkiin päästyämme menimme suoraan ravintolaan, jossa oli meille yksityistilaisuus; ruokailua ja bändi eli jälleen elävää musiikkia. Sinne oli laitettu iso teltta, jossa kesän aikana oli esiintynyt kuuluisia laulajia, viihdeartisteja.
Kolme drinkkilippua jokaiselle😃👍🏻. Ruoka oli hyvää, kanaa lisukkeineen.

Kun musiikki alkoi, oli pakko siirtyä ulos, koska soittivat niin kovaa, että vieruskaverille olisi pitänyt huutaa😂. Kotiin lähdin kesken illan, ei vanha jaksa😃. Muutaman auringonlaskukuvan vielä nappasin😍

tyo-ja-raha tapahtumat-ja-juhlat tyo ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *