Uudet joulukoristeet

Minä olen jo vuosien ajan vähentänyt ja vähentänyt joulukoristeiden määrää. Nykyisin olen oikeastaan pitänyt vain joulukuusta. Viime vuonna en sitäkään, koska lähdimme 26.12 Köpenhaminaan. En vain ole enää tykännyt siitä joulukrääsästä. En enää edes omista juurikaan muuta kuin kuusenkoristeet ja kaksi joulutähteä (sähköjohdoilla varustettuja), jotka laitan ikkunaan, jos viitsin. Tässä oli monta vuotta, kun en viitsinyt.

Tänä vuonna kuitenkin tapahtui ihme. Ostin nimittäin muutaman uuden joulukoristeen. Mukaani lähti kaupasta kolme paperista isoa tähteä. Yksi on harmaa (tämä on samettipintainen) ja kaksi valkoista. Harmaa on tosi iso. Ihastuin kyllä niihin heti, kun ne näin.
Kaupassa jo tiesin minne ne kotona laitan. Tuli vain ongelma. Ne eivät mahtuneet sinne minne ne ajattelin. Suunnitelmat meni täysin uusiksi. Lopulta hajautin ne. Jokainen on eri huoneessa. Käyhän se niinkin.

Harmaa, joka on isoin päätyi olohuoneen ikkunaan.

Olisin niin mielelläni laittanut tuon harmaan keittiöön, koska keittiön kaappien ovet ovat harmaat. Se olisi ollut täydellinen sinne, mutta ei sopinutkaan.

Toisen valkoisista laitoin pukeutumishuoneeseeni.

Toinen taas päätyi keittiöön. Kivojahan ne ovat noinkin.

Näiden lisäksi ostin kaksi kimaltelevaa kuusta. Vaaleanpunainen on isompi ja kultainen pienempi. Kultainen tulee ruokapöydälle ja punainen alakerran vanhan roosan sävyiseen huoneeseen.

Vahinko, että sitä kimaltelua ei voi vangita kuviin…ovat luonnossa niin kauniita😍 . Tässä ihailen kuusta ensin kaupassa. Olen juuri huomannut sen hyllyllä ja ottanut lähempään tarkasteluun.

Näillä mennään nyt muutama vuosi eteenpäin tai mistä sitä koskaan tietää :D, kun vauhtiin on päästy…

Ja löytyyhän minulta jo ennestäänkin tuollainen erilainen pöytäkuusi, sekä tonttu, jonka ostin tietämättä, että siihen saa valonkin.

Näitä en edes muistanut ostaneeni. Löytyivät vain kaapista. Ostin ne nimittäin viime vuonna joulun jälkeen alennusmyynneistä.

Hauskaa, rauhallista ja onnellista joulun odotusta teille jokaiselle ♥️

Kommentit (7)
  1. Kyllä itselläkin sormet syyhyää kun kaupoissa joulukoristeiden ohi kävelen. Ihania tonttuja, joulupalloja jne. on vaikka millä mitalla! Sitä voisi melkein kerätä useamman laatikollisen joulutavaraa niin, että eri vuosina laittaisi erilaisen ja eri värisen koristelun! Oi se olisi ihanaa. En tosin tiedä missä kaikkia koristeita säilyttäisi. 😄

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/12/01/milloin-viimeksi/

    1. …arvaas kenellä on vintillä ainakin 10 laatikollista koristeita…”yhdellä kaverilla”…ei minulla.

    2. Nyt on kyllä niin ihania juttuja kaupoissa…tonttuja haluaisin ostella myös.

    1. Ovat oikeita blingblingejä, jotka sopivat oikein hyvin tälläiselle harakalle 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *