Uutuuksia

Instagrammissa näin jo aikaisemmin kuvia parista fazerin uutuudesta; suklaalevystä ja Kismetistä. Ai että minunkin alkoi tehdä mieli saada maistaa niitä. Usein minulta menee monta kauppareissua ja en muista koko asiaa, kunnes nämä sitten sattuivat silmiini.

Nyt nämä herkut pääsivät katsekontaktiin kanssani.Erittäin pitkään katsekontaktiin pääsivätkin. Hyvin maltillisesti kuitenkin ostin. Jäi muillekin😀.

Olen oikea sokerihiiri. Rakastan kaikkea makeaa (tykkään myös suolaisista herkuista). Voisin elää irtokarkeilla, mutta se yhtälö ei toimi, jos haluan olla omankokoiseni. Lihon myös todella helpolla. Tämän vuoksi en viikolla syö ollenkaan herkkuja, vain viikonlopulla. Suklaassa oli  muuten riisiäkin sisällä. Tykkään hurjasti myös riisisuklaasta. Suffelikin maistui siellä. Kaiken kaikkiaan hyviä, kummatkin, vaikka enemmän kaipasin kuitenkin suffelin makua ja tuntua, riisi ei sitä korvannut millään lailla.

Kävin samalla reissulla tuhlaamassa lahjakorttiin jääneet 3.60 euroa. Ostin muumimukin, sen viimeisen. Minun muumihyllyyn mahtuu nimittäin 27 mukia ja nyt tämä on se 27. eli viimeinen. Otin harmaasävyisen, koska keittiön kaappimme ovat harmaat. Kaunis muutto-muki se kyllä on.

Kommentit (2)
    1. Suklaa tulee heti irtokarkkien perässä. Välillä oikein himoitsen suklaata😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *